bebe_ruhi
Üye
-
Konu Sahibi
-
niye 5s ?güzel telefon kullandım 3ay
sonra 5s geçtim
yine alcak olsam g2 alırım
Ben stabil telefonu seviyorumniye 5s ?
stabil değil mi hocam?2gb ram var s800 işlemci vs. özellikleri var.Ben stabil telefonu seviyorum
2.el piyasasıda çok iyi
İşletim sistemistabil değil mi hocam?2gb ram var s800 işlemci vs. özellikleri var.
İşletim sistemistabil değil mi hocam?2gb ram var s800 işlemci vs. özellikleri var.
arayüz farklı bişeyEvet sadece menüden ibaret bi işletim sistemi
En basitinden dosya yöneticisinin eksikliğini hissetmiyormusun yada internetten dosya indirememeyiarayüz farklı bişey
benim hoşuma ios gidiyor onu aldım kardeşim
ben jail break kullanıyorum herhangi bir eksiklik hissetmiyorumEn basitinden dosya yöneticisinin eksikliğini hissetmiyormusun yada internetten dosya indirememeyi
yav arkadaş yıl olmuş 2014 uzay çağı diyorlar biz hala telefon donar mı kasar mı diye şüpheye düşüyoruz. Arkadaş bu android niye böyle? Herkes kasıyor mu diyor? BÖYLE giderse ipad mini retina alıcam yanına da normal bi tel oh mis.ben jail break kullanıyorum herhangi bir eksiklik hissetmiyorum
bluetooth ta kullanabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok
kamerasına gelirsek çok güzel çekimler yapıyorum
görenler beğeniyor zaten
bak g2 4.4 aldı biraz daha iyileştiyav arkadaş yıl olmuş 2014 uzay çağı diyorlar biz hala telefon donar mı kasar mı diye şüpheye düşüyoruz. Arkadaş bu android niye böyle? Herkes kasıyor mu diyor? BÖYLE giderse ipad mini retina alıcam yanına da normal bi tel oh mis.
yavaşlama vs. oldumu kullandığınız cihazda? ne bileyim uygulama yükledik vs.bak g2 4.4 aldı biraz daha iyileşti
ben burda apple reklamı yapmaya gelmedim bazı arkadaşlar yanlış anlamasın
g2 kötü demiyorum çok güzel bi cihaz tavsiye ederim android seversen
arayüz ise zevk işi
2 sisteminde marketi geniş
ama apple daha kaliteli market olarak
abartılcak kadar değil ama oldu tabi android sistem biyerden bazen ram şişiyoryavaşlama vs. oldumu kullandığınız cihazda? ne bileyim uygulama yükledik vs.
bu arada dosyada indirebiliyorumEn basitinden dosya yöneticisinin eksikliğini hissetmiyormusun yada internetten dosya indirememeyi
Kardes senin iPhone 16GB miydi?abartılcak kadar değil ama oldu tabi android sistem biyerden bazen ram şişiyor
bu arada dosyada indirebiliyorum
16gbKardes senin iPhone 16GB miydi?
arayüz farklı bişey
benim hoşuma ios gidiyor onu aldım kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?