Xurmirac Üye Hocam o verdiğiniz linkte en sonda giren bir şarkı yok ki sürekli olarak çalan bir şarkı var ?
Invoke Üye Belki sadece g2 reklamı için hazırlanmıştır ben z1de çalan bir şarkı vardı. Hem de sözü falan var baya... Aradım şarkıcıyı falan da buldum da, ayrı olarak şarkı yok. Sadece o reklam için yapmışlar. Belki öyle bir şeydir...
Belki sadece g2 reklamı için hazırlanmıştır ben z1de çalan bir şarkı vardı. Hem de sözü falan var baya... Aradım şarkıcıyı falan da buldum da, ayrı olarak şarkı yok. Sadece o reklam için yapmışlar. Belki öyle bir şeydir...
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi reklamı buldum beyler Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız şarkı 00.11 de başlıyor
AHKE Üye busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... ewt doğru Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... ewt doğru Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erenwolf Üye busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş
busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş busra3514' Alıntı: Arkadaşlar şarkının adı "The Triangles - Applejack" ) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardaş