Karşılaştırma LG G2 mi G Flex mi ?

marist

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 mi G Flex mi ?
Soru başlığında belirttiğim gibi hangisi daha iyi ?
G2 ile takasa arti 500 tl istiyorlar deger midir ? Yardimci olabilecek cevaplar bekliyorum.

Bu arada g2 16 gb flex 32 gb

g flex... ama g2 lollıpop g flex kıtkat benım bıldıgım

g flex alıp kitkat yükle bence bataryası süper

marist

Üye
    Konu Sahibi
g flex... ama g2 lollıpop g flex kıtkat benım bıldıgım
Iyide flex e o kadar para cok diyorlar ? En fazla 700 800 tl diyorlar bide arkasinda 4g lte yazidigi icin yurt dişi cihazi diyorlar oyleyse 400 500 e bile zor alinir diyor. Evet g2 lopipop flex kitkat ama flex masmallow alabilir g2 zor

G Flex tavsiyemdir

Benimde hoşuma gitti ama 1000 cok diyorlar oyle yapacagina 1200 e g3 al daha iyi diyor

g flex alıp kitkat yükle bence bataryası süper
Kitkat yuklu zaten 3500 mah batarya var

İkiside Eski Cihaz G4ün 32 GB Sı Sıfırı 1.200

Aslında G Flex özellik olarak bataryadır vs vs gayet iyi cihaz, piyasası ise 700 ile 1.000 arası ama eğri ekran sorun olur dersen G2 al derim ama eğri ekran farketmez değişiklik iyidir dersen biçilmiş kaftandır g Flex 4g desteği cat4 ile geliyor max 150 mbps indirme hızına sahip bir cihaz sorun yaşatacağını zannetmiyorum Benden bir ara G Flex 2ye kafayı taktım ama fiyatı düşmedi sonra Huawei Mate s ve Mate 8 bu iki cihaz arasında kaldım hayırlısı olsun bakalım

marist

Üye
    Konu Sahibi
İkiside Eski Cihaz G4ün 32 GB Sı Sıfırı 1.200

G4 mu 1200 bide 32 gb ? G3 demek istediniz sanirim ?

Hayir bende g2 vardi zaten 2 yila yakindir kullanıyorum bunu da kullanmak istedim değişiklik olur diye takas yaptım arti 500 tl isedim kabul ettim aldim teknosada çalışıyorum ordaki arkadaşlara sordum soruncada değmez falan demeler fiyat çok demeler aklım karıştı

Dj.Refoo

Üye
ithalatçı garantili olduğu için Sıkıntı çıkarmasın sonra

Hayır G4 1.200 32 GB si
ithalatçı garantili olduğu için Sıkıntı çıkarmasın sonra
Aldığın Telefonların Kimin Garantisinde Peki Bilgin Varmı Yok?

g flex eskide kaldı baya
kitkatta kaldı artık lollıpop alma olasılıgı bile 0
g2 de geride kaldı
g3 g4 e bak bence

ali54st

Üye
g flex yerine başka modeller düşünürseniz bence daha iyi olur illa lg isterim derseniz g4 ucuzlamış baya onu düşünebilirsiniz ama flex güzel cihaz ama pek tutulmadı türkiyede