Xurmirac
Üye
-
Konu Sahibi
-
En az 5 kere denedim ben.. hep ayni yerde ayni hata..Ilk yaptigimda ayni hatayi aldim bidaha denedim guncelleme tamamlandi. Telefondan hic bisey silinmiyor. Sifirlamanada gerek yok
Herhangi bir LG bayisine gitsem orada güncelleme yaparlar mı ? Ankaradayım ben burada verebileceğim teknik servis vs. var mı ?Antivirus varsa onu kaldir windows guvenlik duvarini kapat. Garantisi varsa ver garantiye ayni gün guncelleyip veriyolar.
Pc Suite'den ne farkı var? Sıkıntı çıkarmasın sonra?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu uygulamayı indirin uygulama da yazılım kurtarma seçeneği var oradan kurtarma kısmından güncelleye bilirsiniz. LG Pc Suit üzerinden güncelleme biraz sıkıntılı. Kuzenin telefonunu bu şekilde güncelledim Optimus G kullanırken de bu uygulamayı kullanıp güncelliyordum.
Bahsettiğiniz kurtarma modunu bulamadım. Bataryayla alakalı olduğunu da sanmıyorum.Güncellemeyi iki hata dan dolayı yapmaz
1. batarya düzeyi en az %67 olmak zorunda
2. ayarlar/geliştirici modu/ kurtarma modunu güncelle
aktif olmalıdır
hepsi tamam hata halen devam ediyorsa farklı bilgisayar ile dene
oyun ve uygulama yedekleri icin ise kendi yolunu bulmalısın, mesela
x plore ile (uygulama yönetisi) konumundaki apk ları sdcard' a yedekleyebilirsin.
Tabi her büyük güncellemeden sonra cihaz sistemleri nerdeyse tamamen degiştigi icin yedek alsanız bile oyun grafikleri degişiyor cihaz tekrar cd data yı cekebilir.
LG Mobile Support Tool ile yüklemeyi deniyorum bakalım inşallah cihaza zarar gelmez. Bu arada güncellemenin 1700MB olduğunu görünce şok oldum.Ona göre daha hafif bir uygulama ve LG'nin kendi uygulaması.
LG Mobile Support Tool ile yüklemeyi deniyorum bakalım inşallah cihaza zarar gelmez. Bu arada güncellemenin 1700MB olduğunu görünce şok oldum.
Lollipop da çok ısınıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu siteden USB Driver ve LG Support Tool'u indirdim. Önce USB Driver'ı kurdum sonra LG Support Tool'u kurdum telefonu bağladım PC yazılımını seçtim indirmeye başladı. USB Hata Ayıklaması açık olması sıkıntı yaratır mı ? Şarjımda %64. Ancak indirme işlemi tamamlanana kadar %72-75 falan olur.
Şu anda cihazda sıkıntı yaşıyor musunuz ?
Hayırlı olsun. ☺İşlem bitti. Şu anda telefon başlangıçta "Android yükseltiliyor..." yazısında 154 uygulamayı güncelliyor
Güzel sevdim. Hocam bu son uygulamalar tuşunu tekrar ortaya alma şansımız var mı?Hayırlı olsun. ☺
Güzel sevdim. Hocam bu son uygulamalar tuşunu tekrar ortaya alma şansımız var mı?
Yerleri değişe biliyor ama yine de kare tuşuna basınca açılıyorGüzel sevdim. Hocam bu son uygulamalar tuşunu tekrar ortaya alma şansımız var mı?
Anladım. Okuldan dönünce içimin rahat etmesi açısından tefonu sıfırlamayı düşünüyorum.Yerleri değişe biliyor ama yine de kare tuşuna basınca açılıyor
Anladım. Okuldan dönünce içimin rahat etmesi açısından tefonu sıfırlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?