DDPROG Üye Lg g2deki snapdragon 2.27ghz ama nexus 5 teki snapdragon 800 2.3ghz. İkiside aynı yonga seti değil mi neden g2 deki daha yavaş?
Lg g2deki snapdragon 2.27ghz ama nexus 5 teki snapdragon 800 2.3ghz. İkiside aynı yonga seti değil mi neden g2 deki daha yavaş?
fantasticomer Üye 4Justice' Alıntı: kampanyaları bekle bazen spigen in siteisnde 30 akadar düşüyor fiyatı Genişletmek için tıkla ... Spigen.in site ismi nedir?
4Justice' Alıntı: kampanyaları bekle bazen spigen in siteisnde 30 akadar düşüyor fiyatı Genişletmek için tıkla ... Spigen.in site ismi nedir?
The SLayeR Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardeş resmi istesi arkadsta vermiş zaten
fantasticomer Üye Luck Star' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 4Justice' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardeş resmi istesi arkadsta vermiş zaten Genişletmek için tıkla ... Evet baktım şu an 60tl
Luck Star' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 4Justice' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardeş resmi istesi arkadsta vermiş zaten Genişletmek için tıkla ... Evet baktım şu an 60tl
kunteper03 Üye 23 Nisan videosu cektim 6-7 dk 60 fps de. Kamera kapandı tel sapıttı. Video bozuk oynatılamıyor. Telden soğudum. kitkatla alakası varmıki
23 Nisan videosu cektim 6-7 dk 60 fps de. Kamera kapandı tel sapıttı. Video bozuk oynatılamıyor. Telden soğudum. kitkatla alakası varmıki
fantasticomer Üye kunteper03' Alıntı: 23 Nisan videosu cektim 6-7 dk 60 fps de. Kamera kapandı tel sapıttı. Video bozuk oynatılamıyor. Telden soğudum. kitkatla alakası varmıki Genişletmek için tıkla ... Enteresan sizin cihaz kaç gb? Benim cihaz 32gb deneyeyim bakalım ne olacak.
kunteper03' Alıntı: 23 Nisan videosu cektim 6-7 dk 60 fps de. Kamera kapandı tel sapıttı. Video bozuk oynatılamıyor. Telden soğudum. kitkatla alakası varmıki Genişletmek için tıkla ... Enteresan sizin cihaz kaç gb? Benim cihaz 32gb deneyeyim bakalım ne olacak.
kunteper03 Üye Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba
Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba
Luck Star Üye Pc suite den telefon hatarini gider gibi bir secenek var usta . Senin surum hatali olmus bizde sorun yok antutut 32bin
Pc suite den telefon hatarini gider gibi bir secenek var usta . Senin surum hatali olmus bizde sorun yok antutut 32bin
The SLayeR Üye Ekranin cagrilrda gec gelmesi eger parlaklik otomatiktyse kaldrin tiki bu sorun ortdan kalkacak luck kardesim ayrica beyaz renge acikmavi olani gider bir arkimde var ayni sekil cok hos duruyo Son düzenleme: 23 Nis 2014
Ekranin cagrilrda gec gelmesi eger parlaklik otomatiktyse kaldrin tiki bu sorun ortdan kalkacak luck kardesim ayrica beyaz renge acikmavi olani gider bir arkimde var ayni sekil cok hos duruyo
The SLayeR Üye kunteper03' Alıntı: Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba Genişletmek için tıkla ... Bencede pc suitten yazilim hatalarini gidere tikla ustat hallolucaktir muhtemelen
kunteper03' Alıntı: Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba Genişletmek için tıkla ... Bencede pc suitten yazilim hatalarini gidere tikla ustat hallolucaktir muhtemelen
T.serdar Üye 4.4.2 de bendeki sorun antutu 29000 civarinda neden boyle bide sarj cok hizli gidiyor nasil uzatabilirim omrunu
4.4.2 de bendeki sorun antutu 29000 civarinda neden boyle bide sarj cok hizli gidiyor nasil uzatabilirim omrunu
karayel90 Üye Arkadaşlar güncellemeyle beraber telefonun Son durumu performansı nasıl ona göre yükleyeceğim