★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

DDPROG

Üye
Lg g2deki snapdragon 2.27ghz ama nexus 5 teki snapdragon 800 2.3ghz. İkiside aynı yonga seti değil mi neden g2 deki daha yavaş?

kampanyaları bekle bazen spigen in siteisnde 30 akadar düşüyor fiyatı

Tepkiler: fantasticomer
buyur kardeş resmi istesi arkadsta vermiş zaten

Tepkiler: fantasticomer
Arada 27tl oluyor alcam bende. Beyaza ne renk gider

23 Nisan videosu cektim 6-7 dk 60 fps de. Kamera kapandı tel sapıttı. Video bozuk oynatılamıyor. Telden soğudum. kitkatla alakası varmıki

Kitkatin tek sevmedigim yani telefon calinca ekran gec geliyo

16 GB. 1 GB Video çektim. Video bozuk diyor.gitti Kızımın 23 Nisan gösterisi

Silmeyin bilgisayardan açilabilir

Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba

Pc suite den telefon hatarini gider gibi bir secenek var usta . Senin surum hatali olmus bizde sorun yok antutut 32bin

Ekranin cagrilrda gec gelmesi eger parlaklik otomatiktyse kaldrin tiki bu sorun ortdan kalkacak luck kardesim ayrica beyaz renge acikmavi olani gider bir arkimde var ayni sekil cok hos duruyo

Son düzenleme:
Deneyecem artık. Video çekerken kamera uygulaması kapandı. Masaüstü canlı Wallpaper vardı gitti. Antutu puanı 10000 düştü. Kitkat yaramadı galiba

Bencede pc suitten yazilim hatalarini gidere tikla ustat hallolucaktir muhtemelen

T.serdar

Üye
4.4.2 de bendeki sorun antutu 29000 civarinda neden boyle bide sarj cok hizli gidiyor nasil uzatabilirim omrunu

garip benm antutu genlde 35000 kitkatta ve ayrıca şarjda iyi

Arkadaşlar güncellemeyle beraber telefonun Son durumu performansı nasıl ona göre yükleyeceğim