fantasticomer
Üye
Blackmart dosyasını indirdim bunu telefonun hangi dosyasının içine atacağım?Apkmania site . Arama yerinden oyun buluyoruz .apk sini indirip telefona atiyoruz ve yukluyoruz . Ama buyuk oyunlar icin data dosyasi olabiliyor. O da android data obb klasor icine atiliyor ..,
Blackmart ise playstore aynisi arama yap bedava istedigini indir
Şimdi gördüm bende de varGunes isgi vya yuksek isik altinda ekran kapali iken alt tarafi goz hizaniza gtrdginizde ekranin sanki gunes paneli gbi czgilere sahip oldgunu grmeniz lazim
apk yı kurdumHim iyi baklim apk yi kur bi yere atma
apk yı kurdumiçinde aynı playstore gibi bir sürü uygulama var bundan sonrası nedir?
bide benim cihaza 10D Diye bir güncelleme geldi bende güncelledim bilginiz olsun.
anladım başlangıç olarak bu olay iytiBegendgin proya tiklayip yukle dyip tele yukleyebilirsin playstoredki bircok parali uygulama orda ucretsiz guncllme gelince mersk ettim tabi seri guncellemeside olabilir
yani root olayı genellikle cihazın hızlanması veya daha stabil çalışması için uygulanan bir yöntem, peki bu menü geçişlerinde simgelerin farklı şekilde hareket etmesi için nasıl bir uygulama kullanmamız gerekiyo iphone cihazlarda JAİLBREAK Yaptıktan sonra BARREL diye bir uygulama ile yapılıyordu androidde nerden oluyor bilmiyorumRica ederim evet rootla yetki sahibi olup telefonun bircok yerini degstrme islmci hizini sabtleme gbi bircok seyi yapabilirsin ama androidle yillarca ugrasan biri olarak bu telefonu root etmeyi ben dsunmuyorum suan cunku telin bircok islevi on numara zaten
anladım yardımın için teşekkür ederim, şu cihazı biraz daha kurcalayayım bariRoot cok genis bir kavram icin ilk kapi diyebiliriz. Menu falan gecislerfe degisiklik istyosan play storedan launcher indrip kurabilirsin
anladım yardımın için teşekkür ederim, şu cihazı biraz daha kurcalayayım bari
Bende yakında LG G2 alıcam.3 gün Xperia Z1 kullandım ama telefonu beğenmedim geri gönderdim. Beğenmediğim yanı ise ekran ve kamera.Ekran iyi değil benim S2 nin ekranı Z1e göre daha iyi ve kamera 20.7 MP olmasına rağmen istenilen performansı veremiyor
Ama telefonun iyi yanlarında var tabi ne demişler yiğidi öldür hakkını yemeKullanan arkadaşlar nasıl bir cihaz en sevdiğiniz özellikleri nedir?
valla kardeşim ben 1 ay araştırdım Z1 mi G2 mi Diye bütün yollar G2 ye çıktı hatta canlı test ettim bunu daha önce yazmıştım Z1 alınacaksa sadece sağlamlığından dolayı alınır diğer özellikler için kesinlikle G2 Alınır buna kamera da dahil,Cihazı 1 aydır kullanıyorum hiç pişman değilimBende yakında LG G2 alıcam.3 gün Xperia Z1 kullandım ama telefonu beğenmedim geri gönderdim. Beğenmediğim yanı ise ekran ve kamera.Ekran iyi değil benim S2 nin ekranı Z1e göre daha iyi ve kamera 20.7 MP olmasına rağmen istenilen performansı veremiyor
Ama telefonun iyi yanlarında var tabi ne demişler yiğidi öldür hakkını yemeKullanan arkadaşlar nasıl bir cihaz en sevdiğiniz özellikleri nedir?
Bende yakında LG G2 alıcam.3 gün Xperia Z1 kullandım ama telefonu beğenmedim geri gönderdim. Beğenmediğim yanı ise ekran ve kamera.Ekran iyi değil benim S2 nin ekranı Z1e göre daha iyi ve kamera 20.7 MP olmasına rağmen istenilen performansı veremiyor
valla kardeşim ben 1 ay araştırdım Z1 mi G2 mi Diye bütün yollar G2 ye çıktı hatta canlı test ettim bunu daha önce yazmıştım Z1 alınacaksa sadece sağlamlığından dolayı alınır diğer özellikler için kesinlikle G2 Alınır buna kamera da dahil,Cihazı 1 aydır kullanıyorum hiç pişman değilim
Aynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?