★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Blackmart dosyasını indirdim bunu telefonun hangi dosyasının içine atacağım?
Gunes isgi vya yuksek isik altinda ekran kapali iken alt tarafi goz hizaniza gtrdginizde ekranin sanki gunes paneli gbi czgilere sahip oldgunu grmeniz lazim
Şimdi gördüm bende de var

Tepkiler: The SLayeR
Him iyi baklim apk yi kur bi yere atma

Aynen .tavsiyem Apk dosyasini telefonun icind e kendine ozel bi yer aç. Apklar felan orda dursun . Zaten yuklerken otomatik kendi bildigi yere yukliycek.

Abi telefon zaten hizli , yani gerek bile yok aslinda sirf iş olsun diye bekliyoruz . Tabi ki iyi yanlari olucak da samsungcular gibi yolunu gozlemenin alemi yok .. lg turkiye de sorun var , ya da bizim iyiligimizi istedikleri icin yazilimi kusursuz hale getiriyorlar ... suan dunyadaki diger lg g2 lere gelen kitkat farkli surum .. lg aciklama yapti ulusal surum yapimi tamamlandi diye yani daha yeni cikti en iyisi . Az daha sabretmek gerek

Dgru diyosun zaten bizimki merak yoksa telefona diyecek yok

Tepkiler: fantasticomer
apk yı kurdum içinde aynı playstore gibi bir sürü uygulama var bundan sonrası nedir?
bide benim cihaza 10D Diye bir güncelleme geldi bende güncelledim bilginiz olsun.

Begendgin proya tiklayip yukle dyip tele yukleyebilirsin playstoredki bircok parali uygulama orda ucretsiz guncllme gelince mersk ettim tabi seri guncellemeside olabilir

Begendgin proya tiklayip yukle dyip tele yukleyebilirsin playstoredki bircok parali uygulama orda ucretsiz guncllme gelince mersk ettim tabi seri guncellemeside olabilir
anladım başlangıç olarak bu olay iyti yardımınız için teşekkür ederim, bu cihaza başka neler yapabiliriz ? root dediğiniz olay tamamiyle farklı bir olay galiba.

Rica ederim evet rootla yetki sahibi olup telefonun bircok yerini degstrme islmci hizini sabtleme gbi bircok seyi yapabilirsin ama androidle yillarca ugrasan biri olarak bu telefonu root etmeyi ben dsunmuyorum suan cunku telin bircok islevi on numara zaten

yani root olayı genellikle cihazın hızlanması veya daha stabil çalışması için uygulanan bir yöntem, peki bu menü geçişlerinde simgelerin farklı şekilde hareket etmesi için nasıl bir uygulama kullanmamız gerekiyo iphone cihazlarda JAİLBREAK Yaptıktan sonra BARREL diye bir uygulama ile yapılıyordu androidde nerden oluyor bilmiyorum

Root cok genis bir kavram icin ilk kapi diyebiliriz. Menu falan gecislerfe degisiklik istyosan play storedan launcher indrip kurabilirsin

Root cok genis bir kavram icin ilk kapi diyebiliriz. Menu falan gecislerfe degisiklik istyosan play storedan launcher indrip kurabilirsin
anladım yardımın için teşekkür ederim, şu cihazı biraz daha kurcalayayım bari

Tepkiler: The SLayeR
Bende yakında LG G2 alıcam.3 gün Xperia Z1 kullandım ama telefonu beğenmedim geri gönderdim. Beğenmediğim yanı ise ekran ve kamera.Ekran iyi değil benim S2 nin ekranı Z1e göre daha iyi ve kamera 20.7 MP olmasına rağmen istenilen performansı veremiyor
Ama telefonun iyi yanlarında var tabi ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme Kullanan arkadaşlar nasıl bir cihaz en sevdiğiniz özellikleri nedir?

Benim acimdan s800 islemci olmasi yane oyunlarda mukmmel hiz mukemmel full.hd ekranla duvar kagtlari bile ilgimi ceker oldu ve tabiki kumanda olarak kullanilmasi cok isime yariyor

valla kardeşim ben 1 ay araştırdım Z1 mi G2 mi Diye bütün yollar G2 ye çıktı hatta canlı test ettim bunu daha önce yazmıştım Z1 alınacaksa sadece sağlamlığından dolayı alınır diğer özellikler için kesinlikle G2 Alınır buna kamera da dahil,Cihazı 1 aydır kullanıyorum hiç pişman değilim

Tepkiler: karayel90
Aynen katılıyorum

Tepkiler: karayel90
Aynen katılıyorum

Beyler şuan doğruyu söylemek gerekirse en iyi 2 telefon G2 ve nexus5 , gidip note3'e yada z1'e 2000 küsür lira veren adam biz bu kadar ucuza alıp daha iyi bir cihaza sahip olunca ister istemez kıskanıp g2 yi felan kötülüyorlar.

z1; ekran o seviyedeki bir telefon için berbat denebilir. kamera gündüz çekimi iyi fakat gece kötü yine.
+ ekranı 5" olmasına rağmen telefon aşırı derecede büyük .ele avuca sığmıyor yani

şuan alınabilecek en iyi telefon diyebilirim . ancak yeni çıkan htc one -s5-z2 lerle kıyaslarsak z2 birazcık daha iyi durumda kalıcak ekran ips oldu

yani almış olan da alıcak olan da doğru seçim yapar. şahsen 2000tl ile note3 almaya gittiğim telefoncudan g2 alıp geldim iyi ki de note3 exynos modeli almamışım...

Tepkiler: karayel90 ve fantasticomer
Aynen note 3 almaya gttim parada vardi dedim bidaha samsung asla heleki samsung kullanan biri olarak asla bidaha ve saticininda onermesyle ve tabiki aklimdydi bidr yakindan grunce bnim icin guzel bir tercih oldu paramda cebime kaldi tabi 32gbtin farkini verdim ama icim rahat hafzadan dolayi