★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sohbet yapmıyoruzki Bilgi alış verişi bunuda yapamayacaksan ne işe yarar forum siteleri?

Tepkiler: .caner. ve Invoke

Invoke

Üye
valla çok dikkat etmiyorum hoşuma gideni yaptım.neyse konu sabote olmasın admin kızar
fotoları teamla bağlanıp atarmısın

Sabote olmuyor aslında, burda düzgün bir konuşma vardı. Yanlış anlama bir şeyi netliğe kavuşturmak için söylüyorum, admin düzgün bir şekilde konuşulduğunda konuyla alakalı olduğunda kızmaz. Yaklaşık 5-6 sayfa önceki muhabbetlerde haklı olarak, uyarır.

Tepkiler: .caner. ve Nextman
faceme bakarsanız daha çok foto var buraya ekleyemedim bi teamla yaparsan sevinirim

Face kullanmıyorum en beğendiklerinizden 1-2 tane buraya ekler bizimlede paylaşırsanız eksik fazla bizlerde fikrimizi söyler hep beraber en doğrusunu buluruz sanıyorum.

Face kullanmıyorum en beğendiklerinizden 1-2 tane buraya ekler bizimlede paylaşırsanız eksik fazla bizlerde fikrimizi söyler hep beraber en doğrusunu buluruz sanıyorum.
yapamıyorum sen o linklerdekini eklede benim nickimi yazarsın ben çıkıcam sonra gelirim bilgi alışverişine devam

Nextman

Emekli Yönetici
evet ama nextman habire kızıyor :/tamam arkadaşlar özür dilerim ozaman

Evet değerli arkadaşım uyarıda bulunmamız için ki uyarılacak bir durum varsa bunu bize bildirin diyorum.Burası teknoloji forumu ve belli kuralları var bu kurallar tüm forum içerisinde geçerli.

Tepkiler: Invoke ve .caner.
2. ve 4. Fotoğrafta efekt var 1. fotoğrafta cihazı 20 cm sol tarafa alarak çekseymişiniz oldukca başarılı fotoğraf olacakdı yinede fena sayılmaz güle güle kullanın cihazınızı.

Türe

Üye
Belki sene sonu G2 yi düşünebilirim de rica etsem batarya sürelerinizin görüntüsünü alıp buraya koyabilir misiniz ?

Tepkiler: Dede
Belki sene sonu G2 yi düşünebilirim de rica etsem batarya sürelerinizin görüntüsünü alıp buraya koyabilir misiniz ?
bu sanal tuşları kapatma programını denedinmiArkadaşlar Aspalt 8 oynuyorum şarj %100
20dakka oynayınca %10 iniyor yada %8 sizce normalmi

Türe

Üye
@LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş.

Yok mu pil süreleri atacak olan ?

Tepkiler: Dede