marist
Üye
Bende zeroyu indirmistim ekstradan sarj yer telefonu kasar diye etkisizlestirdim. En iyisi hangisi ?Ben kullaniyorum biraz kaba ama alisiyorsun hemde cok saglam koruyor.
Sarj yemiyor ayarlar pil kismindan launcheri 1 gun kullandiktan sonra bak istersen. Google now ve nova launcher tavsiye ederim bide zero launcher var
Bende zeroyu indirmistim ekstradan sarj yer telefonu kasar diye etkisizlestirdim. En iyisi hangisi ?
Nova premium dan şaşma kardeşim sen ben 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.hepsi aynı ancak nova launcherde çok fazla özellik var tema icon paketleri de google playde bulabilirsin.
Tamam tesekkurler kardesim.hepsi aynı ancak nova launcherde çok fazla özellik var tema icon paketleri de google playde bulabilirsin.
Bende deniyeyimNova premium dan şaşma kardeşim sen ben 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
Premium mu prime mi ?Nova premium dan şaşma kardeşim sen ben 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
PrimePremium mu prime mi ?
Suan indirdim marketten bu mu?Prime
Forumda bulursun 3.3 final prime paylaşıldı bir arkadaş tarafından
EvetSuan indirdim marketten bu mu?
Alttaki resimi farketmemisim pardonEvet
Prime mı bu?
Blackmarttan indirdim parali olani diye demek ki ise yaramiyor blackmartAlttaki resimi farketmemisim pardon
Bu ücretsiz olanı forumda ararsan prime olanı bulursun daha fazla özellik oluyor prime da.
Bulamadim linkini atar misin hep eski tarihli konularAlttaki resimi farketmemisim pardon
Bu ücretsiz olanı forumda ararsan prime olanı bulursun daha fazla özellik oluyor prime da.
Mesaj attım sana oradan indirBulamadim linkini atar misin hep eski tarihli konular
Download moduna girmesi lazımclody g3 mü ne öyle bi rom vardı telde wipe yaptım bidaha açılmadı
telefon boot ekranında kaldı nasıl recoveryi açcam yada dowlond modu ?
Hallettim sağolDownload moduna girmesi lazım
Bazen recovery de sıkıntı oluyor diye biliyorum.
Arka plana kendiliginden geliyor ve gitmiyor neden oluyor ?Download moduna girmesi lazım
Bazen recovery de sıkıntı oluyor diye biliyorum.
Wifi açtığımda bende çok kısa bir süre o pencerenin açık hali gelip gidiyor wifi erişim noktalarını görüyorum kısa bir süre bağlanır bağlanmaz gidiyir o ekran ve her zamanda olmuyor.Arka plana kendiliginden geliyor ve gitmiyor neden oluyor ?
Evet 20c benim wifi kapali iken geldi iki kez ana ekrani degistirdim programi yeniden baslattim gecene kadarWifi açtığımda bende çok kısa bir süre o pencerenin açık hali gelip gidiyor wifi erişim noktalarını görüyorum kısa bir süre bağlanır bağlanmaz gidiyir o ekran ve her zamanda olmuyor.
Sendeki gibi kapalı konumda gelip ve gitmemezlik hiç olmadı bende.
Tur 20c romu mu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?