mta122003
Üye
-
Konu Sahibi
-
Admin.Ben.Cihazim Lolipop iken Cihazi Kitkata Cevirdim Sorun Kalkti TWRP yüklemek. İstiyorum. Cihazima AutoRec Denedim checking for loki... dedi olmadi Nasil TWRP. YukleyebilirimTelefonu kapatın. Fastboot modunda açın ve bilgisayara usb kablo ile bağlayın. Daha sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayarak sizin cihaz için uyumlu son sürüm TWRP kendim upload ettim. Onu indirin ve bir klasörün içine atın. Ardından klasöre shift+farenin sağ tuşu ile tıklayarak cmd komut penceresini açın. Daha sonra fastboot devices kodunu yazın ve enter tuşuna basın ( yazdıktan sonra altta cihazın adı görünecektir eğer görünmüyorsa cihazın driver dosyaları veya adb bilgisayarınızda eksiktir )
Daha sonra fastboot flash recovery recovery.img kodunu yazın ve enter tuşuna basın. recovery yükleme bitince cihazı recovery modunda açabilirsiniz. ( twrp açılır )
bütün bunları yapmadan önce yedek alın ne olur ne olmaz. twrp sistemi şifrelerse cihazı komple sıfırlamanız gerekir o yüzden
anlattığım şekilde.Admin.Ben.Cihazim Lolipop iken Cihazi Kitkata Cevirdim Sorun Kalkti TWRP yüklemek. İstiyorum. Cihazima AutoRec Denedim checking for loki... dedi olmadi Nasil TWRP. Yukleyebilirim
Admin Fastboot Mode sorunu ortadan kalkti senin anlattigin fastboot mode icinanlattığım şekilde.
ben size twrp linki verdim nasıl twrp kuracağınızı anlattım siz fastboot mode diyorsunuz halenAdmin Fastboot Mode sorunu ortadan kalkti senin anlattigin fastboot mode icin
Okuyorum. ama Anlamiyorum K.bakma bidaha yazrmisinben size twrp linki verdim nasıl twrp kuracağınızı anlattım siz fastboot mode diyorsunuz halen
Yazıyı iyi okuyun lütfen.
Admin Telefonu. kapatacam Tamamda Ne Modunda Acilacak Onu Diyorum Fastboot sorunu olmadigindan CMD ye fastboot flash recovery yazarim fakat fastboot mode da deilim yani anlatamiyorum ve anlamiyorum k.bakmayin ooffAnlamayacak birşey yok ki açık açık anlatmış Buğra, ilk önce telefonu kapatarak başla işlemlere
Kitkat Autorec İndirdiğimde kurmaya çalışıyorum check for looking... tarzı bişey yazıyorTelefonun ana modeli nedir diyelim D802
1.Kingroot uygulamasını indirip kur ve telefonu rootla
2.d802 kitkat ise telefon D802 kitkat autorec.apk yaz Google a indir kur, oldu bitti. Twrp de kurulmuş olur.
Verdiğiniz Linkteki TWRP yi İndirip Flashify İle Flashlamayı Denesem TWRP Kurulmuş Olur mu ? Sorun Olur mu?Telefonu kapatın. Fastboot modunda açın ve bilgisayara usb kablo ile bağlayın. Daha sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayarak sizin cihaz için uyumlu son sürüm TWRP kendim upload ettim. Onu indirin ve bir klasörün içine atın. Ardından klasöre shift+farenin sağ tuşu ile tıklayarak cmd komut penceresini açın. Daha sonra fastboot devices kodunu yazın ve enter tuşuna basın ( yazdıktan sonra altta cihazın adı görünecektir eğer görünmüyorsa cihazın driver dosyaları veya adb bilgisayarınızda eksiktir )
Daha sonra fastboot flash recovery recovery.img kodunu yazın ve enter tuşuna basın. recovery yükleme bitince cihazı recovery modunda açabilirsiniz. ( twrp açılır )
bütün bunları yapmadan önce yedek alın ne olur ne olmaz. twrp sistemi şifrelerse cihazı komple sıfırlamanız gerekir o yüzden
flashify kullanmadım hiç. ben size basit basit anlattım çok basit bir şey yani twrp kurmakKitkat Autorec İndirdiğimde kurmaya çalışıyorum check for looking... tarzı bişey yazıyor
Verdiğiniz Linkteki TWRP yi İndirip Flashify İle Flashlamayı Denesem TWRP Kurulmuş Olur mu ? Sorun Olur mu?
Hocam Lolipop ta denedim olmadi kitkata olmuyor bi turlu kuramadim yaflashify kullanmadım hiç. ben size basit basit anlattım çok basit bir şey yani twrp kurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?