Tavsiye Lg g2 ekrani

Konu Sahibi
Lg g2 ekrani
Arkadaslar lg g2 kullanan arkadaslar bu telefonun ekrani kapaliyken ve siyah fotoda falan ust kismini asagi dgru egdigmde ekraninda dikey czgiler mevcut oldugunu farkettim sizdede bolemi?

Son düzenleme:
Tepkiler: ozcan011
    Konu Sahibi
Dikatli bak emin ol var lg g2 anakonudaki kulanicilardada mevcut

meg1ddo

Üye
nexus 4 te de buna benzer bişey var, ekran kare kare bloklardan oluşuyor gib bi görüntü vardı, sanırım ekranın panel üretim teknolojisiyle alakalı bişey, bir sıkıntı yok yani sadece ekran kapalıyken titiz dikkatli olduğun için göze çarpar bir süre sonra alışırsın, bende de öyle oldu başlarda niye böyle diyodum acaba ekranı çin malı ile mi değişmiş falan diyosun ama orijinali o lg lerde oluyo demek öyle.

Konu Sahibi
Him demeki ole kardesim katliyorum sozune rahatsz edici degilde ole dikatimi cekti sadece

meg1ddo

Üye
sıkıntı yapma bir sorun yok piyasadaki en iyi ekranlardan birine sahipsin tadını çıkar

Tepkiler: The SLayeR
Arkadaslar lg g2 kullanan arkadaslar bu telefonun ekrani kapaliyken ve siyah fotoda falan ust kismini asagi dgru egdigmde ekraninda dikey czgiler mevcut oldugunu farkettim sizdede bolemi?
Bro kaliteli telefonun var kucucuk sorun var diye konusamazsin buralarda bi sopa cekerler

Tepkiler: The SLayeR
N8 dede vardı kalite ile ilgisi yok yani corning gorilla glass tan kaynaklıdır bence ..

Konu Sahibi
La millet ciddiler sanacak tartsmayi

O degilde sen hala root yapmadinmi

Konu Sahibi
Yok yha tel zaten memnun edio

telefonu değiştir derim arkadaşım bendede aynı sorun vardı tonla para veridm o ekrandaki cizgiler adamı hasta ediyo..

sorun değil o ayrıca ekrandi çizik değil sadece ekran kapalı konumdayken görülüyor. lg g2 de dikey çizgiler var tamam eski telefonum nokia x6da baklava deseni vardı aynısının . sorun değil bu

Konu Sahibi
sorun değil o ayrıca ekrandi çizik değil sadece ekran kapalı konumdayken görülüyor. lg g2 de dikey çizgiler var tamam eski telefonum nokia x6da baklava deseni vardı aynısının . sorun değil bu
snradan ogrenmistim ekranin paneli oleymis