cliolar
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence tutacaktır. Ancak dediğin gibi köşeler büyük sorun yaratır.
LG nin kağıt üstünde çok iyi olan telefonları var.Ben LG ye hiç bir zaman sıcak bakmadım daha doğrusu bakamadım.İçi boş oluyor ve destek yok bu nasıl iş bunu da kavrayamadım.Kağıt üstüne bakarak LG almak mantıksız geliyor bana ama bu modeli benim de hoşuma gitti açıkçası.
Umarım öyle olur.Destekleri hep sıkıntı.Kadro ve politikalari degisti,lg kabuk degistiriyor.
one x de s3 de kullanmış biri olarak s3 ü daha başarılı ve performanslı olduğunu söyeley bilirim fakat bu cihaza destek kesilmezse s3 ü siler piyasadan.sadece köşeli yapısı birazcık sıkıntı yapar belki.
Umarım öyle olur.Destekleri hep sıkıntı.
one x de s3 de kullanmış biri olarak s3 ü daha başarılı ve performanslı olduğunu söyeley bilirim fakat bu cihaza destek kesilmezse s3 ü siler piyasadan.sadece köşeli yapısı birazcık sıkıntı yapar belki.
cok guzel cihaz amenna yani 3 den iyi ve kötü olduğu yanlar mevcut önemli olan sen hangi özelliklerin iyi olmasını istiyosun
One x bana gore su an piyasadaki en iyi telefon zaten bana gore yani.
Bugun inceleme firsatim buldum,kasasi gercekden cok iyi,ekrani da oyle.Media markt daki satis gorevlisiyle konustum kutu icerigi olarak bunlarin ciktigini soyledi.
2 batarya
Masa sock station
Ekran koruyucu film
Kilif
Kalem
Lg bu sefer gercekden basarmis kaliteyi.
Tum bunlara karsilik
Fiyati one x ve s3 den bayagi uygun.
Sizce bu cihaz cok tutarmi?
Benim elestirsigim tek nokta o boyutta bir cihazin köşeli yapida olmasi.
cok guzel cihaz amenna yani 3 den iyi ve kötü olduğu yanlar mevcut önemli olan sen hangi özelliklerin iyi olmasını istiyosun
örneğin
şarj süresi
web performansı
stabilite
oyun performansı(kim ne derse desin s3 oyunlarda daha stabil ve daha iyi)
multitasking
bunlar s3 de daha iyi
ama
kamera
sağlamlık
stil
nispeten daha iyi müzik deneyimi
tegranın nimetleri ve (bence ios kullanmıyosun tegra kullanmak lazım)
süperbi ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?