NiTr[O]gEn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hotbird kanallarını bilmem ama Türksat kanallarının hepsini eklemeyi gösterebilirim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız124 ekran Televizyon aldım cok memnunum dün biraz kurcalıyım dedim birçok özelliği var ve bilmiyorum sonra aklıma hotbird uydusunu eklemek geldi
Ekleyim derken elimizdeki türksat kanallarındanda oldum herneyseki biraz uğraş ve araştırma sonrası türksat kanallarını ve frekanslarını ekledim ekledikten sonra baktımki baya bi kanal eksiği var yada göstermeyen kanalları bulmus yani sinyal yok yazıyor.
Güzelce kanalları ekleyebilceğim frekansları adım adım anlatacak biri varmı
En büyük sorunumu araştıra araştıra buldum
İki uydu eklemek için merkezi sistem diseqc ayarı yapmak gerekliymiş yaptım , bu aşamadan sonra hotbird ve türksat tp lerini eklemek için transporder düzenle kısmına girdiğimde cihaz donuyor orada takılı kalıyor
Lütfen tek seferde şu işi hallettirebilecek olan insanlar yardımcı olursa sevinirim
Copy paste yaparken link baz olarak almısım kaldırıbilirim hemen bende şimdi farkettimlinkte reklam neden var, direk n11 adresi olsa olmaz mı ?
Hotbird kanallarını bilmem ama Türksat kanallarının hepsini eklemeyi gösterebilirim.
Frekans : 11844 MHzCopy paste yaparken link baz olarak almısım kaldırıbilirim hemen bende şimdi farkettim
Çok iyi olur dostum beklemedeyim
Frekans : 11844 MHz
Polarizasyon: Dikey – V – (Vertical)
Sembol oranı (Symbol Rate): 2222 Ksymb FEC: 3/4
Frekans: 11747 MHz
Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Sembol oranı (Symbol Rate): 27500 Ksymb FEC: 5/6
bunları kanal arama yap. Ama şebeke arama açık olsun. Hepsini bulur.
Rica ederim.Deneyip dönüş yapacağım Eve geçince 1 gibi işten cıkarım denerim Cok teşekkürler kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?