asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
mevcut oyunlar güncelleniyor bazen de yabancıların ücretsiz yaptıgı oyunlar çıkıyorabi symbian için hala oyun uygulama çıkıyor mu
yani symbiana emek veren hala var şimdi çok mutlu oldummevcut oyunlar güncelleniyor bazen de yabancıların ücretsiz yaptıgı oyunlar çıkıyor
şimdi olanlarda azaldı çok yakında hiç kalmazyani symbiana emek veren hala var şimdi çok mutlu oldum
evet sanırım kalmıycak olsun ben symbiandan başka sistem kullanamıyorum bazen elimizdekilerle yetinmeliyizşimdi olanlarda azaldı çok yakında hiç kalmaz
yapacak birşey yok insanoğlu hep fazlasını istiyorevet sanırım kalmıycak olsun ben symbiandan başka sistem kullanamıyorum bazen elimizdekilerle yetinmeliyiz
haklısın abiyapacak birşey yok insanoğlu hep fazlasını istiyor
aynen cok haklısın ama su new star soccer temple run filan olsaydı ii olmazmydi nokia biraz daha bekleseydi belki symbian cok degsirdi hepsi bill gates yuzundn bok var gbı nokiayı satin aldihaklısın abi
yalanmı simdi!aynen cok haklısın ama su new star soccer temple run filan olsaydı ii olmazmydi nokia biraz daha bekleseydi belki symbian cok degsirdi hepsi bill gates yuzundn bok var gbı nokiayı satin aldi
nokia symbiana desteği kesmeseydi değil iphone dünya markalarının hepsi birleşse yine yıkamazdı symbianıaynen cok haklısın ama su new star soccer temple run filan olsaydı ii olmazmydi nokia biraz daha bekleseydi belki symbian cok degsirdi hepsi bill gates yuzundn bok var gbı nokiayı satin aldi
yalanmı simdi!
elopa symbianın kurucusumu ??nokia symbiana desteği kesmeseydi değil iphone dünya markalarının hepsi birleşse yine yıkamazdı symbianı
stephen elopa selam olsun
nokia symbiana desteği kesmeseydi değil iphone dünya markalarının hepsi birleşse yine yıkamazdı symbianı
stephen elopa selam olsun
hayır değil eski microsoft yöneticisi sonra Nokiada ceoluk yaptı satılınca microsofta geri döndü kendisi symbianı bitiren kişi oluyorelop symbianın kurucusumu ??
baktım wikiden tam bi .... ne deyim o olmasyasdı su an elınızdeki teller 600tl 2el fiyatı olurduhayır değil eski microsoft yöneticisi sonra Nokiada ceoluk yaptı satılınca microsofta geri döndü kendisi symbianı bitiren kişi oluyor
lütfen daha sakin konuşalım editlemeni tavsiye ediyorumbaktım wikiden tam bi o.ç ne deyim o olmasyasdı su an elınızdeki teller 600tl 2el fiyatı olurdu
tm sakin konusalımda ben burda arkadslarn elinde androidli tel bi yok onu indirdnmi yok onu yaptınmo bn anca bakıym yokki symbian kullananlütfen daha sakin konuşalım editlemeni tavsiye ediyorum
ya kardes senden birsey istıcem bu androidlerde clean master var bu uygulamnn bize gore benzeri bir uygulaması warmıtm sakin konusalımda ben burda arkadslarn elinde androidli tel bi yok onu indirdnmi yok onu yaptınmo bn anca bakıym yokki symbian kullanan
o uygulamayı biliyorum çok örneği var ama parça parça ramblow vstm sakin konusalımda ben burda arkadslarn elinde androidli tel bi yok onu indirdnmi yok onu yaptınmo bn anca bakıym yokki symbian kullanan
ya kardes senden birsey istıcem bu androidlerde clean master var bu uygulamnn bize gore benzeri bir uygulaması warmı
ramblow dısındakileri linkini atarsan sewınırmo uygulamayı biliyorum çok örneği var ama parça parça ramblow vs
o uygulamayı biliyorum çok örneği var ama parça parça ramblow vs
mobile cleaner varramblow dısındakileri linkini atarsan sewınırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?