bulutsuzgece Üye Bir de puanlama hususunda değişiklik yapılması gerekiyor. Limitless (4.Mode) oynayınca daha çok puan alıyorum Oysa limitless'da bilmek daha kolay. Daha az puan vermesi lazım. Diğer modlarda ise belirlenen zaman ve gerçekleştirilen tahmin sayısına göre daha iyi puan vermeli bence
Bir de puanlama hususunda değişiklik yapılması gerekiyor. Limitless (4.Mode) oynayınca daha çok puan alıyorum Oysa limitless'da bilmek daha kolay. Daha az puan vermesi lazım. Diğer modlarda ise belirlenen zaman ve gerçekleştirilen tahmin sayısına göre daha iyi puan vermeli bence
teAtalay Üye Konu Sahibi Öyle kodlandığını biliyorum ama karıştırılmış olabilir, ileteceğim. - - - Eklendi - - - Türkçe versiyonu da çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle kodlandığını biliyorum ama karıştırılmış olabilir, ileteceğim. - - - Eklendi - - - Türkçe versiyonu da çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bulutsuzgece Üye teAtalay' Alıntı: Öyle kodlandığını biliyorum ama karıştırılmış olabilir, ileteceğim. - - - Eklendi - - - Türkçe versiyonu da çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Türkçesine de el atayım İngilizcesinde bulutsuzgece akar... Toplist number one
teAtalay' Alıntı: Öyle kodlandığını biliyorum ama karıştırılmış olabilir, ileteceğim. - - - Eklendi - - - Türkçe versiyonu da çıktı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Türkçesine de el atayım İngilizcesinde bulutsuzgece akar... Toplist number one
teAtalay Üye Konu Sahibi bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler, Türkçesine de el atayım İngilizcesinde bulutsuzgece akar... Toplist number one Genişletmek için tıkla ... Oyun yayılsın önce bir, daha hareket yok Ayrıca listeler aynı.
bulutsuzgece' Alıntı: Teşekkürler, Türkçesine de el atayım İngilizcesinde bulutsuzgece akar... Toplist number one Genişletmek için tıkla ... Oyun yayılsın önce bir, daha hareket yok Ayrıca listeler aynı.
bulutsuzgece Üye teAtalay' Alıntı: Oyun yayılsın önce bir, daha hareket yok Ayrıca listeler aynı. Genişletmek için tıkla ... Passaparola'ya bileniyorum
teAtalay' Alıntı: Oyun yayılsın önce bir, daha hareket yok Ayrıca listeler aynı. Genişletmek için tıkla ... Passaparola'ya bileniyorum
bulutsuzgece Üye narnia16' Alıntı: Oyun fena sarıyor. Bütün ekibe teşekkürler. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Kardeşim sen ne yaptın yaa Hiç ara vermeden mi oynadın, ne ara başladın da 5000 oldun İşlerim vardı oyunu açıp listeye bir bakayım dedim
narnia16' Alıntı: Oyun fena sarıyor. Bütün ekibe teşekkürler. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Kardeşim sen ne yaptın yaa Hiç ara vermeden mi oynadın, ne ara başladın da 5000 oldun İşlerim vardı oyunu açıp listeye bir bakayım dedim
narnia16 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Kardeşim sen ne yaptın yaa Hiç ara vermeden mi oynadın, ne ara başladın da 5000 oldun İşlerim vardı oyunu açıp listeye bir bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Yetişirsin abi sen ya. Baktım sen yoksun hazır farkı açayım dedim biraz
bulutsuzgece' Alıntı: Kardeşim sen ne yaptın yaa Hiç ara vermeden mi oynadın, ne ara başladın da 5000 oldun İşlerim vardı oyunu açıp listeye bir bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... Yetişirsin abi sen ya. Baktım sen yoksun hazır farkı açayım dedim biraz
bulutsuzgece Üye narnia16' Alıntı: Yetişirsin abi sen ya. Baktım sen yoksun hazır farkı açayım dedim biraz Genişletmek için tıkla ... Yok artık işlerim yoğunlaştı. Piştiye de muhtemelen vaktim olmayacak. Ama Passaparola gelince, uykuda bile oynarım
narnia16' Alıntı: Yetişirsin abi sen ya. Baktım sen yoksun hazır farkı açayım dedim biraz Genişletmek için tıkla ... Yok artık işlerim yoğunlaştı. Piştiye de muhtemelen vaktim olmayacak. Ama Passaparola gelince, uykuda bile oynarım
narnia16 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Yok artık işlerim yoğunlaştı. Piştiye de muhtemelen vaktim olmayacak. Ama Passaparola gelince, uykuda bile oynarım Genişletmek için tıkla ... Benimde o zaman derslerim başlar muhtemelen ama yine de yarışabiliriz
bulutsuzgece' Alıntı: Yok artık işlerim yoğunlaştı. Piştiye de muhtemelen vaktim olmayacak. Ama Passaparola gelince, uykuda bile oynarım Genişletmek için tıkla ... Benimde o zaman derslerim başlar muhtemelen ama yine de yarışabiliriz
teAtalay Üye Konu Sahibi Tebrik ederim, Bir açık yok değil mi? - - - Eklendi - - - Bu arada lütfen derecelendirme yapınız
narnia16 Üye Şimdilik bir açık göremedim. Bir önerim olacak. Tahminde bulunduğumuz sayıların yerini kaydırarak değiştirebilsek daha rahat olur sanki. Anlatabildim mi bilmiyorum ama isterseniz biraz daha açıklayabilirim
Şimdilik bir açık göremedim. Bir önerim olacak. Tahminde bulunduğumuz sayıların yerini kaydırarak değiştirebilsek daha rahat olur sanki. Anlatabildim mi bilmiyorum ama isterseniz biraz daha açıklayabilirim
narnia16 Üye teAtalay' Alıntı: Anladım İleteceğim, mantıklı geldi bana da. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kolay gelsin
teAtalay' Alıntı: Anladım İleteceğim, mantıklı geldi bana da. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kolay gelsin
teAtalay Üye Konu Sahibi narnia16' Alıntı: Konuyu biraz hortlatayım Görmeyenler için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
narnia16' Alıntı: Konuyu biraz hortlatayım Görmeyenler için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler