Who_knoxer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Jamie vardy sadece yapmadı,Bircok oyuncunun emegi var kante en önenlilerindendi.Bu adam sizi şampiyon yaptı ulan
Tamam kante de önemli hatta kanteyi alan şampiyon olacak ama bu adam kante gibi bırakıp gitmedi gidebilirdi ama yapmadıJamie vardy sadece yapmadı,Bircok oyuncunun emegi var kante en önenlilerindendi.
Kariyer makalesini okumuştum.3.ligden 1. Lige yükseliyor,O da bunu biliyor.Başka takımda böyle başarılı olamayacağını,Ondan bırakıp gitmedi,Tabi Champs ligi de var.Ama yinede iyi oyuncu peste defans arkasına iyi kaçıyor.Tamam kante de önemli hatta kanteyi alan şampiyon olacak ama bu adam kante gibi bırakıp gitmedi gidebilirdi ama yapmadı
Başka takımda başarılı olamaz derken? Bizim lige gelirse altını üstüne getirirKariyer makalesini okumuştum.3.ligden 1. Lige yükseliyor,O da bunu biliyor.Başka takımda böyle başarılı olamayacağını,Ondan bırakıp gitmedi,Tabi Champs ligi de var.Ama yinede iyi oyuncu peste defans arkasına iyi kaçıyor.
Basamakları çok erken tırmandı,Arsenal onunla ilgilendi ama vermediler,Arsenal e gitseydi şimdikinden çok gol atardı ama geçen seneki gibi olmaz.BirdahaBaşka takımda başarılı olamaz derken? Bizim lige gelirse altını üstüne getirir
Adam 30 yaşında yahu. Keşke gitseydi. Vefasız taraftarlara kaldıBasamakları çok erken tırmandı,Arsenal onunla ilgilendi ama vermediler,Arsenal e gitseydi şimdikinden çok gol atardı ama geçen seneki gibi olmaz.Birdaha
Yanliz ben yaşı genç anlamında demedim,Professiyonel hayatı 26 dıy dı galiba o anlamda dedim.Adam 30 yaşında yahu. Keşke gitseydi. Vefasız taraftarlara kaldı
Erken tırmandı yazınca yanlış anladım kusura bakmaYanliz ben yaşı genç anlamında demedim,Professiyonel hayatı 26 dıy dı galiba o anlamda dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?