League of Legends Oynayanlar

Fatic

Üye
Beyler şuanda online olanlar varsa oyuna girsin beni eklesin takımı kuruyorum şuanda ilk maçımızı yapalım

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nidalee yi iade edip LeBlanc almalı mıyım ? Yoksa Nidalee dursun para biriktirip Leblanc ı öyle mi alayım ?

ekrem74

Üye
Nidale kalsin biriktir al bence

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Aldım LeBlanc ' ı iyi ki almışım çok zevkli oynaması

ekrem74

Üye
Aynen cok zevkli de cok hizli olman lazim o heroyla

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen iyi oynadığımı düşünüyorum ama malum Türk server indayiz troll cok

Tepkiler: ekrem74

ekrem74

Üye
Oyundaki ismin ne kumen felan.İstersen beraber atariz.musait oldugumda eklerim

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ben 30 level değilim Oyun bilgim yüksek normale göre

CeyrekAdam03 bu arada nick

Tepkiler: ekrem74

_Shinku_

Üye
LoL dediler geldim.

Ekleyin: Shinku

Sezon 1 den beri oynarım. Ama şu sıralar pek fazla giremiyorum LYS dolayısıyla.

Grand63

Üye
Aynen şu sınavlar bi bitse tekrar başlıyacam oyunu unuttum nerdeyse

SheFy

Üye
Gençler hepinizi dota 2 ye bekleriz. Arkadaşım lol oynuyodu Ben de dota , gittik cafeye lol açtık oyunu ben 14 kill 1 ölümle maçı bitirerek ikinci oldum. İlk maçımdı. Dota dan sonra lol aşırı basit geldi. Daha sonra arkadaşa dota açtım, oynamayı pek beceremedi. 10 maç oynarsa belki birşeyler kapabilir. Lol ü küçümsemiyorum. 13-17 yaş arasına hitab eden bi oyun. Ve çoğu çocuk oynuyor.

2495243

Kapalı Hesap
Kardesim 2005 den beri dota oynadim lol daha seri bir oyun bir de dota 2 cok berbat ben oynarsam dahi 1 i oynardim dtr eurobattle gibi serverlarda cok oynadim ama inan lol daha keyifli ... lol nickim ayni jiraiya06 ekleyin

SheFy

Üye
Kardesim 2005 den beri dota oynadim lol daha seri bir oyun bir de dota 2 cok berbat ben oynarsam dahi 1 i oynardim dtr eurobattle gibi serverlarda cok oynadim ama inan lol daha keyifli ... lol nickim ayni jiraiya06 ekleyin
Oynayana iyi oynamayana kötü. Seriden kastın dotanın zor olması. Ya da haritasının büyük olması. Ama ilk defa karşılaşıyorum, dota 2 oynayıp sonra lol e geçen

2495243

Kapalı Hesap
Oynayana iyi oynamayana kötü. Seriden kastın dotanın zor olması. Ya da haritasının büyük olması. Ama ilk defa karşılaşıyorum, dota 2 oynayıp sonra lol e geçen
Seri dedigim daha hizli bir oyun yani sikmiyor en tazla 45-50 dk dotada ben 110 dkyi gordum haritasi da normal cok da buyuk degil

SheFy

Üye
Seri dedigim daha hizli bir oyun yani sikmiyor en tazla 45-50 dk dotada ben 110 dkyi gordum haritasi da normal cok da buyuk degil
rekor 5 saat 110 dk çok nadir. Ortalama 40 -45 dk. Bi kaç defa 60-70dk oynamışımdır

Arkadaş beceremiyorum su lolu 1 yildir hesabim var daha 30 olamadim

crowdet

Üye
30 lwl car hayrna verebileck var mi

OozyStaw

Üye
rekor 5 saat 110 dk çok nadir. Ortalama 40 -45 dk. Bi kaç defa 60-70dk oynamışımdır
dotanın haritası büyük lole göre ve minyonları kesmesi zor ayrıca takımların daha fazla kulesi var normal bence daha uzun sürmesi

Grand63

Üye
Takım hazır mı sınavlar bitti bize de yer var mı