maxilife Üye teşekkürler ama ben x-ploreyi kurduktan birkaç gün sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor ne yapmam gerek tel n97 mini s60 v5
teşekkürler ama ben x-ploreyi kurduktan birkaç gün sonra açmaya çalıştığımda açılmıyor ne yapmam gerek tel n97 mini s60 v5
baykarizma_61 Üye arkadaşlar bu proram benim telefonda calışmıyor yükledim daha önce calışıyordu şimdi acılmıyor telefonum c5-03
arkadaşlar bu proram benim telefonda calışmıyor yükledim daha önce calışıyordu şimdi acılmıyor telefonum c5-03
kaygisiz43 Üye ya program çok güzel birşeyde artık programı açamıyorum.simgesine tıkladıktan sonra siyah ekran olup açılmıyor kaç kere sildim yükledim hep ayni sonuç bunun bi çözümü yok mu?
ya program çok güzel birşeyde artık programı açamıyorum.simgesine tıkladıktan sonra siyah ekran olup açılmıyor kaç kere sildim yükledim hep ayni sonuç bunun bi çözümü yok mu?
mhmt0111 Üye slm bende nokıa c6 var. xplore yi yükledim özelliklerden gizlediğim dosyalar videolar resimler yinede gözüküyor görünmemesi için ne yapmalıyım...
slm bende nokıa c6 var. xplore yi yükledim özelliklerden gizlediğim dosyalar videolar resimler yinede gözüküyor görünmemesi için ne yapmalıyım...
fnldstntn Üye Konu Sahibi mhmt0111' Alıntı: slm bende nokıa c6 var. xplore yi yükledim özelliklerden gizlediğim dosyalar videolar resimler yinede gözüküyor görünmemesi için ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Özelleiklerden gizli dosyaları göster-gösterme ayarı var onu ayarla...
mhmt0111' Alıntı: slm bende nokıa c6 var. xplore yi yükledim özelliklerden gizlediğim dosyalar videolar resimler yinede gözüküyor görünmemesi için ne yapmalıyım... Genişletmek için tıkla ... Özelleiklerden gizli dosyaları göster-gösterme ayarı var onu ayarla...
fnldstntn Üye Konu Sahibi bülent2010' Alıntı: birde türkçe olsaydı çook daha iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan türkçeye çevirebilirsin...
bülent2010' Alıntı: birde türkçe olsaydı çook daha iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan türkçeye çevirebilirsin...