LCG X-plore v1.51 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed {T@m Sürüm}{For UnH@cked Phones}{3 sn yok}

Solmaz67

Üye
maalesef bende patlak verdi 4_5 gün kullandım sonra hiç açılmadı nedense

teşekkür ederim kardeş.
bir de bişi sorabilirmiyim bende x-plore 1.45 vardı proğramı ne güzel kullanıyordum ama ne oldu bilmiyorum şu anda x-plore açılmıyor. sence nedendir.

maalesef bende patlak verdi 4_5 gün kullandım sonra hiç açılmadı nedense

teşekkür ederim kardeş.
bir de bişi sorabilirmiyim bende x-plore 1.45 vardı proğramı ne güzel kullanıyordum ama ne oldu bilmiyorum şu anda x-plore açılmıyor. sence nedendir.

aynen bendede oyle arkadaslar hangi surum olursa olsun belli bir muddet kullaniyorum sonra acilmiyor

ister kaldir tekrar kur acilmiyor ister yuklenen dosyalari elle sil yeniden kur "no I'm not" diyor program

bu/bir program icin format atmayada degmez veya hafiza kartini bicimlendirmeye...

bunun yerine baska bir dosya yonetici bulmak lazim, "nokia file browser" denemek lazim...

Ö_M_E_R

Üye
sağol kardeş cok makbule geçti

TUZAKLI

Üye
Güzel pylşm sağol kardeş

MUHAMMED

Üye
Allah razı olsun... Sorunsuz yükledim, Nokia C6 da sorunsuz çalışıyor şimdilik. İnşallah ileride 3sn bekletmez

maxiser

Üye
Bendede açılmıyor maalesef...son 1 aydaa x-plore yi en fazlaa 5 defa kullanmışımdır.kaç kere yükledim sildim tekrar yükledim ama faydası olmadı.açılmıyorr hiççç...

Programa belli bi süreden sonra girilmiyor haberiniz olaa

Konu Sahibi
DeaDLoST™;2818069' Alıntı:
Programa belli bi süreden sonra girilmiyor haberiniz olaa

ben bir ay dir kullaniyorum hala problem cikarmadi

en sonunda olanını sayende kullanıyorum sağolasın kardeş

GORAX

Üye
Dankeschön xD
Tesekkürler xD

Dosya gizleme oluyormu?

spaz