alkank Üye bende de (e71) sertifika hatası veriyor. güya sertifika problemleri için bununla başlayacaktık işlemlere ama daha burda tıkandık. nedense bir allahın kuluda birşey diyememiş sertifika ile ilgili. genede emeklerinize sağlık.
bende de (e71) sertifika hatası veriyor. güya sertifika problemleri için bununla başlayacaktık işlemlere ama daha burda tıkandık. nedense bir allahın kuluda birşey diyememiş sertifika ile ilgili. genede emeklerinize sağlık.
okanzeynep Üye teşekkür ederim n95 8gb de güzel çalışıyor. --------------- Ekleme --------------- ewet gerçekten teşekkür ederim,çok faydalanıyorum..
teşekkür ederim n95 8gb de güzel çalışıyor. --------------- Ekleme --------------- ewet gerçekten teşekkür ederim,çok faydalanıyorum..
hasanmat Üye güncelleme sorunu veriyor bi kaç gün sonra --------------- Ekleme --------------- versiyon sorununu nasıl aşarım acaba?
güncelleme sorunu veriyor bi kaç gün sonra --------------- Ekleme --------------- versiyon sorununu nasıl aşarım acaba?
mert3030 Üye m.k.__23' Alıntı: 2009 a girdik x-plore bize by by dedi...yeni sürüm var mı acaba..??? Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum.x-plore
m.k.__23' Alıntı: 2009 a girdik x-plore bize by by dedi...yeni sürüm var mı acaba..??? Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum.x-plore
matraxadr Üye X-Plore v1.30 Güncel DOSYA YÖNETİCİLERİ BÖLÜMÜNDE bulabilirsiniz yada programın kendisi içerisinden güncelleme yapıp versiyon yükseltebilirsiniz --------------- Ekleme --------------- 1.30 Baglantı sorunu kilit kodunu aklınızın bir yerinde tutun her açılışta 1.30 kilit kodunu giriniz şeklinde şimdilik çözüm bu şekilde bulunabiliyor
X-Plore v1.30 Güncel DOSYA YÖNETİCİLERİ BÖLÜMÜNDE bulabilirsiniz yada programın kendisi içerisinden güncelleme yapıp versiyon yükseltebilirsiniz --------------- Ekleme --------------- 1.30 Baglantı sorunu kilit kodunu aklınızın bir yerinde tutun her açılışta 1.30 kilit kodunu giriniz şeklinde şimdilik çözüm bu şekilde bulunabiliyor