hidayet02 Üye Kardeşim emegine saglik. Ama görüntü var ses yok ve e6 da cogu 3gp ve mp4 formatlarını acmıyor. Saygılar.
Kardeşim emegine saglik. Ama görüntü var ses yok ve e6 da cogu 3gp ve mp4 formatlarını acmıyor. Saygılar.
Mehmet Bıyık Üye S.a. kardes bende 603 var programı yukledim telefondaki avi dosyalarını açmadı ne gibi sorun olabilir ne yapmam gerekiyor
S.a. kardes bende 603 var programı yukledim telefondaki avi dosyalarını açmadı ne gibi sorun olabilir ne yapmam gerekiyor
turkmet_ Üye arkadaşlar program telefondaki videoları görüyor ama videoya tıklayınca kendini kapatıyor. Sebebi ne olabilir sizce?
arkadaşlar program telefondaki videoları görüyor ama videoya tıklayınca kendini kapatıyor. Sebebi ne olabilir sizce?
lordofthedeath Üye Arkadaşım birden fazla kişi yazmış bir cevap verirseniz seviniriz şu soruna.Ben avi videolarını açınca avc1 hatası geliyor bir çözümü varmıdır
Arkadaşım birden fazla kişi yazmış bir cevap verirseniz seviniriz şu soruna.Ben avi videolarını açınca avc1 hatası geliyor bir çözümü varmıdır