layar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vipera

Üye
    Konu Sahibi
layar....
merhaba arkadaşlar uzun yıllardan beri bu forma üyeyim ilk kez konu açma gereği duydum çünkü aradığımın cevabını bulamadım bir türlü. konuya gelicek olursak n8 kullanıcısıyım layar isimli bir programı nasıl telefonuma yükleyeceğimi bir türlü bulamadım. bir kaç link buldum tele indirdim fakat yükleme aşamasına geçince bi süre beklettikten sonra yükleme yapılamıyor diyor. bu programı nerden nasıl bulabilirim şimdiden yardım ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler

ANIL

Admin
Yüklediğin uygulama unsigned ise telefonu hacklemen gerekir.

vipera

Üye
    Konu Sahibi
uygulama signed sanırım linki maxicepte bulmuştum

telefonum yazılımı yada sürümüyle alakalı bir durum olabilirmi birde bu uygulamayı başka bir yerde bulabilirmiyim download için

[ENGİN]

Üye
qt bileşen'li bir uygulama 'mı bu?

vipera

Üye
    Konu Sahibi
sanırım öyle daha önce 2011 de maxicepte paylaşılmış uygulama link veremiyorum şuan ama küçük aramada bulabilirsiniz programı

vipera

Üye
    Konu Sahibi
qt bileşenli uygulamayı kurmak için ne yapmamız gerek

[ENGİN]

Üye
cıhazında qt bileşeni eksik galiba nokia mağazanın son sürümü yüklümü

vipera

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu yeni aldım pek hakim değilim değilim yazılımına
yanlış bakmıyorsam3.30.(14) sürüm uygulamalardan girip nokia stronin bilgilerini söylüyorum

ovi stronin sürümü 2,12,040

bide sadece ovi yazan var 1,0,21129
kusura bakma bilmediğimden dolayı gördüklerimi yazıyorum. 2 yıldır blackberry kullanıyordum onu iyice çözmüştüm şimdi nokiayı yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum

[ENGİN]

Üye
doğru sürüm ama mağazadan hiç qt bileşenli uygulama yuklemeyi denedin mi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

vipera

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç uygulama var telefonumda ancak qt bileşnmi bilemiyorum

- - - Eklendi - - -

mağzadan indirtdiğim uygulamalar var ancak qt biileşenlşimi bilmiyorum

[ENGİN]

Üye
qt bileşeni olan uygulama indirip birde onu dene

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Programı yükleyebilmek için internet bağlantısı gerekli varsa mobil veri yoksa wifi ile bağlanıp kurulum yap.
İnternet bağlantısı olmadan kurulamaz

++++

internet bağlantısı varken kurulumu çalıştırdığında o zaten gerekli bileşenleri günceller ekstra bi program kurmana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...