LauncherWP8 v1.1.4

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
LauncherWP8 v1.1.4
Play Store Bilgileri

Ekli dosyalar

Tepkiler: CasuS_87, alaStar, juristokrat ve 1 kişi daha
Çok güzel teşekkürler

Tepkiler: Dede

The East

Üye
Hem telefonuma hem tabletime yükledim çok güzel lumia 920 gibi

YILMAZBY

Üye
Merakla beklediğim bir launcherdı teşekkürler

osicik

Üye
şunu bi sevemedim gitti bende mi sorun var acaba....

Teşekkürler özellikle kilit ekranı bi harika!!!

Tesekkur ederimde bu paylasimlari zippyshare veya mediafire gibi sitelere upload eder misiniz?

saati 2. resimdeki gibi yapamadım sorun bendemi

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel teşekkür ederim

Çok güzel teşekkürler

Hem telefonuma hem tabletime yükledim çok güzel lumia 920 gibi

Merakla beklediğim bir launcherdı teşekkürler

Teşekkürler özellikle kilit ekranı bi harika!!!

Tesekkur ederimde bu paylasimlari zippyshare veya mediafire gibi sitelere upload eder misiniz?

Dosyayı eklenti olarak konuya ekledim.Kolaylıkla indirebilirsiniz.

Tesekkur ederim ama ben genel olarak soylemistim.genelde sizin paylasimlarinizin cogunu indiriyorum.ama upload ettigin siteler cok kotu.zippyshare a falan upload eder misiniz paylastiklarinizi?

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim ama ben genel olarak soylemistim.genelde sizin paylasimlarinizin cogunu indiriyorum.ama upload ettigin siteler cok kotu.zippyshare a falan upload eder misiniz paylastiklarinizi?

Elimden geldiğince kolay linkler paylaşmaya çalışıyorum.Artık Solidfiles adlı bir upload sitesine yükleme yapacağım.Mediafire gibi rahat indirmeye olanak sağlıyor.

ozakin70

Üye
Teşekkürler ama kilitleyicisini kaldırmaya çalıştım kaldirmiyor tel nasıl kaldırabilirim

Gönderilerim GT-I8150 ile Forum Runner

mükemmel bi uygulama.ellerine sağlık arkadaşım.fakat şu ekrandaki rehber widgetini bi turlu animasyonlu yapamadım.saati de değiştiremedim.yapabilen varsa bana da yardımcı olur mu

- - - Eklendi - - -

saati hallettim.sadece rehber kaldı

ZaZuM

Üye
çok güzel de renk secenekleri hş değil istediğim rengi bulmadım denemeye dewam

adogs

Üye
rehber zaten hareketli eğer ilk başta rehberde fotoğraflar yoktu ise yenileme var onu yap theme ayarlar menüsüne gir orada sağa sürükleyince applist ayarlarına geliyor oradan rehber i refresh yap.

- - - Eklendi - - -

malesef lockscreen değişmiyor.

- - - Eklendi - - -

launcher bence çok güzel win 8 phone ile bire bir hatta fazlası var. bunlarda ss