RidLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
soğutucuyu dandik alma 50 tlyi gözden çıkar en az
gittim acer 5742mi nevarya 2gb ekrankartlıdan aldım kursum ilkten şöyle sağını solunu bi yokladım nete falan bağlandıom program yükledimde bu meret kaç saat şarj olcak bikere taktım biraz<doldu oynadım sonraqazaldı takıp oynadım şimdi &8de taktım kullanmıyorum külüstürden girdim kaç saat olsun ilkten sonra nekadar dolsun kaç saat bide bun altı ısındı baya bi niye böyle tavsiyeleriniz neler internet 8mbittorrent kullanıyorum ama bi assasing creed 2yi indiremedim
yav taktım çıkaramıyıyom bu mereti nasılçekecem bunuşarjını doldur daha sonra evde kullanırken pilini çıkar laptopu şarja tak oyna.. dışarıya felan götürünce de pili tak kullan. (böyle kullanmazsan pilin ömrü azalır. normalde 6saat gidiyorsa 20dk ya düşer.)
vışşşşş 12saatmi biyerde okuduguma göre % 100 olunca boşuma bekliyormu şsadece bide şu şarjmı neyse arkasına takılan enerji kaynağımıdır nedir şarjdayken onu çıkarın demiş biri öyle kullanın ömreü uzasın demiş dneeyeyimmi
ya bunun batarya dolunca öndeki ışık sönüyomu acaba yav insan adam gibi kullanma klavuzu yazar neymiş bu böle gavurca hiçbieşy anlaşılmıyor
keyfn bılır
yav taktım çıkaramıyıyom bu mereti nasılçekecem bunu
kardeşim neyr dayanarak söylüyorsun 6 lı li-on eskielrdeymiş o işlem galiba kullanım talimatşlarındada yazmıyor yetkil iservisemi sorsamkiilk şarz çooook önemli bemnce yeni pil al en az 12 saat şarz et sonra gör
yanlış söylemiyosun ama elektrik her zaman aynı akımda gelmiyor bi anda fazla akım gelmesi laptopun yanmasına neden olabilir.şarjını doldur daha sonra evde kullanırken pilini çıkar laptopu şarja tak oyna.. dışarıya felan götürünce de pili tak kullan. (böyle kullanmazsan pilin ömrü azalır. normalde 6saat gidiyorsa 20dk ya düşer.)
yanlış söylemiyosun ama elektrik her zaman aynı akımda gelmiyor bi anda fazla akım gelmesi laptopun yanmasına neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?