gümüldürlü Üye bende yukleyeyip bir demeyeceğim bakalım gerçekten çalışıyormu çalışmıyormu ----------Eklendi @ 00:37:54 ---------- Yazıldı @ 00:29:56 ---------- evet arkadasımız doğru söylüyor bende yükledim ama açılmıyor bile menüde açılır gibi yapıyor ama açılmıyor bu arada benim tel 5800 hacklı
bende yukleyeyip bir demeyeceğim bakalım gerçekten çalışıyormu çalışmıyormu ----------Eklendi @ 00:37:54 ---------- Yazıldı @ 00:29:56 ---------- evet arkadasımız doğru söylüyor bende yükledim ama açılmıyor bile menüde açılır gibi yapıyor ama açılmıyor bu arada benim tel 5800 hacklı
ONER-1997 Üye crazy0067' Alıntı: ben kurdum ama çalışmıyor. Ekrana iki kere tıklıyorum değişen bişey yok Genişletmek için tıkla ... haha ekrana iki kez mi tıklıyorsun
crazy0067' Alıntı: ben kurdum ama çalışmıyor. Ekrana iki kere tıklıyorum değişen bişey yok Genişletmek için tıkla ... haha ekrana iki kez mi tıklıyorsun
behzat Üye yukarda arkadaşın biri daha belirtmiş bende kullanıyorum hatırlatayım dedim iki parmagınızı ekranın sol tarafına dokunup saga dogru kaydırınca çalışıyor tabiki ekran koruma devreye girdikten sonra saygılar
yukarda arkadaşın biri daha belirtmiş bende kullanıyorum hatırlatayım dedim iki parmagınızı ekranın sol tarafına dokunup saga dogru kaydırınca çalışıyor tabiki ekran koruma devreye girdikten sonra saygılar
crazy0067 Üye ONER-1997' Alıntı: haha ekrana iki kez mi tıklıyorsun Genişletmek için tıkla ... ne oldu birader çokmu komik yanlış anlamış olamazmıyım?
ONER-1997' Alıntı: haha ekrana iki kez mi tıklıyorsun Genişletmek için tıkla ... ne oldu birader çokmu komik yanlış anlamış olamazmıyım?
fethi zeybek Üye sis dosyası olmayan dosyayı nasıl yüklücez yha ben buldum süper bi tane ama yükleyemiyorum