L920 vs s3 veya s3 vs l920

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
L920 vs s3 veya s3 vs l920
Forumda bu başlık altında birbirinin ağzını burnunu dağıtan adamlar var. yok fanboy yok gameboy(ne alakaysa).

L920 mi s3 mu bilinmez ama 6630'um bin basar la bunlara

Hadi şimdi dağılın..

Bugün Lumia 920 ve S III'ü inceledim Lumia çok hoşuma gitti kamerası mükemmel ötesi. Dokunmatiği deneme amaçlı tırnak ile denedim işledi arkadaş inanmadı mont ile yaptık yine işledi çok güzel bir alet.

iyavuzoz

Üye
lumia'nın dokanmatiği mükemmel s3'e de dokandım ama lumia gibi değildi

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

cihaz çok harika. bende beğendim ama anlamadığım neden fm radyo koyulmamış. donanımsal ve yazılımsal çok mu yük sanki? öyle bir cihazda o mu fazla gelmiş.

Konu Sahibi
bu mesajlardan bıktığım içn dalga amaçlı açtığım bi konuda aynnı mesajlardan örnekler görünce gerçekten eskileri özledim hee.

Forever 3310

cihaz çok harika. bende beğendim ama anlamadığım neden fm radyo koyulmamış. donanımsal ve yazılımsal çok mu yük sanki? öyle bir cihazda o mu fazla gelmiş.

İnternet Radyosu var normalde ama turkcell'den alınca Radyo yüklü geliyor bildiğim kadarıyla.

Bu da inceleme yaparken hızlı çektiğim bir resim.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

İnternet Radyosu var normalde ama turkcell'den alınca Radyo yüklü geliyor bildiğim kadarıyla.

Bu da inceleme yaparken hızlı çektiğim bir resim.

web radyosu bir şekilde halledilir. ben fm koymamasına kızmıştım. belki bundan sonraki modellerde bir ihtimal koyabilir. bir de fm verici koyarsa şahane olur. 808 de çok kullanıyorum.

Al birini vur ötekine.

Lumia cihaz olarak mükemmel ama o uygulamasız, oyunsuz, kişiselleştirme bile yapılamayan işletim sistemi yok mu

galaxy s3 ise işletim sistemi olarak mükemmel ama o dandik malzemeli, dayanıksız, tipsiz cihaz yok mu

artık ya lumia gibi bir android cihaz bekleyecez ya da windows phone'un gelişmesini...

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

hiçbirini tam yapmıyorlar. illa bir eksik olacak.

Bu arada lumia'da donanımsal olarak radyo var, yazılımsal olarak yok. Nokia'nın daha önceki stratejilerine bakarak, güncelleme ile radyo getireceklerini söyleyebilirim. (c7'de de bir benzerini yapmışlardı: nfc çipi vardı ama nfc özelliği yoktu, güncelleme ile "sürpriiiiiz" diye getirdiler.)

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

bak bunu ilk defa duyuyorum. şaşırtıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...