L920 Sistem çöktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş tarafsız yorum yapamıyor anlaşılan girişe bak Nokiacılar kıyamam size ?

Kardeş önce biraz objektif ol sonra yorum yaparsın.

Arkadaş tarafsız yorum yapamıyor anlaşılan girişe bak Nokiacılar kıyamam size ?

Kardeş önce biraz objektif ol sonra yorum yaparsın.
Kardeşim galiba önceki yorumları okumadın direk infaza başladın bütün nokia kullananlar sanamı sorcaz senmi biliyon vs vs laflar etmişler de gereken cevap neyse onu verdik bir de gayet objektif davranıyorum bu durum da tabi bu benim görüşüm fikrim saygı duymanızı beklerim.Nasıl benim duyduğum gibi.

Estağfurullah burda herkesin birbirine saygısı var. Tabiki bu bölümde Lumia'yı savunurlar bu onların en doğal hakkı o kadar para veriyorlar ve karşılığını almak istiyorlar. Bu her bölümde geçerli !

Herkesin fikirlerine saygım var.

Neyse hadi sana iyi geceler.

İyi güzel söylüyorsun da kardeşim o kadar para verip burada güzel yorumlarla karşılığını alamazlar ki keşke dediğin gibi olsaydı onlar adına sevinirdim ne yazık ki kullanıcıya verdiği performasla parasının karşılığını bulabilirler bu da onlara kalmış birşey.

Umarım bende L920 alınca cihaz iyi çıkarda gerekli performansı alırım

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

biri miri deme arkadaşım. köy ağası mısın diyen benim. biri diyeceğine kim ne dediyse adıyla söyle. cımbızla laf seçmiyoruz. yazdıklarına göre cevap verdim.

öncelikle yazdıklarına dikkat et. ayy nokiacılar mış. nokia pişmanlıksa almazsın olur biter. o sana göre pişmanlık. ben kaç yıldır kullanıyorum hiç pişman olmadım. param çok değil, ihtiyacımı belirledim ona göre aldım. note 2 ucuz mu? milleti yanlış yönlendirmeyinmiş. kimseninde birşey çektiği yok. o çoğu kişinin laf ettiği symbian ile bile bir sürü güzel özellik kullanıyorum ve çoğu kimsede bunları beğeniyor. insanlar sadece bu forumdan ibaret değil. dışarıda telefon satıcılarıylada tartıştım ben. symbian veya nokia bana para vermiyor. ben memnun olduğum herşeyi savunurum. bu benim yapımda var. hiçbiri babamın oğlu değil çünkü. memnunsan savunurum. bana görede android pişmanlıktır.

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu şekilde konu kilitlemeyi hiç sevmiyorum. Fakat görünen o ki tartışarak bir yere varamıyorsunuz. Çünkü birbşrinizi anlamaya ve saygı duymaya çalışmıyorsunuz. İnsanlar para verip telefon alır kullanır sorunu olursa gelir burada tartışır,çözüm arar veya güzel vakit geçirerek aynı zamanda da bilgi alışverişi yapar. ""Kimse kimseye haddini bildirme yetkisine sahip değildir""

Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...