L920 Sistem çöktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PureFood

Üye
ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık

Ortalığı germeye lüzum yok arkadaşım elektronikte herşey şans işi.

n000k

Üye
ALLAH'dan note 2 almışım biliyorum nokia nın böle hatalar sunacağını. Sırf saten eskiden kullandım die hatrı vardı nokia nın o da yok artık
soranmı oldu sana??? senin kullandığın markadada sorun çıkıyor merak etme!!!

Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz size şöyle izah edeyim.

Bir alet ne kadar çok satılırsa hatalı telefon miktarı buna paralel olarak artar. Örnek :

Bir telefon 20 milyon tane satılsa bunun %9'u hatalı olsa ki bu çok normal birşey.

Binlerce hatalı cihaz olur. Bir de böyle düşünün.

Tamamen haklısın

Herkes Tarkan'a yükleniyor intihar edecek la yavaş bilse böyle olacağını forumu bırakırdı

Bizim bir arkadaşım babası teknik serviste çalışıyor. Diyo ki kolilerle S III var

Türe

Üye
Valla konuştuklarınız doğru da servis de şans işi

Ben samsung telefonlarımı brick yaptığım halde adamlar ücretsiz yapıp yolladılar her seferinde

Türe

Üye
30 milyon satılan cihazdan bırakın da 920'den daha fazla bozuk çıksın

Tepkiler: enterneoll
çok çıkmıştır çok s3tamiri

şimdi sana küfretcekler baksana gereginliğe en iyisi hep ellerinde olan diye düşünüyorlar.

Yanlış düşünüyorsun . Çünkü burada herkes seviyeli bir şekilde fikirlerini dile getiriyor açıkça. Ayrıca az önce Cep telefonları bölümünde yazdığın yazı bu bölüme hakarettir. Yok neymiş efendim Bu bölümdeki telefonlarda sorun kaynıyormuş. Yani bu kadar kişinin emeğine yazık ki bu kadar bilgi vermelerine rağmen buradan onu çıkardın. Bravo sana !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...