Kütüphaneyi Yenile Dediğimde Müzikleri Almıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kütüphaneyi Yenile Dediğimde Müzikleri Almıyor..
Telefonum N97 Mini

Önceden Müziklerim Hafıza Kartındaydı Ama Hafıza Kartını Kaybettiğim İçin Telefonun Hafızasına Tekrardan Attım Müzikleri

Yaklaşık 250 Tane Şarkı Atmış Olmam Gerek.. Müzik Çalar'a Girip Kütüphaneyi Yenile Dediğimde 110 Dosya Eklendi Diyor ve Takılıyor.. Tam 2 Saat Hiç Ellemedim Ama 110'da Duruyor.. Daha Fazla Eklemiyor.. Durdur Diyince veya Kapatınca Şarkıları Eklemiyor..

İşte Alttaki Resimde Gördüğünüz Gibi 110 Dosyada Takılıyor Daha Fazla Eklemiyor.. Durdur Diyince veya Çıkıncada Hiç Müzik Eklemiyor..

Ben Müzik Çalarda Müzik Dinlemek İsterim Aksi Taktirde Dosyalara Girip Tek Tek Açmak Çok Can Sıkıcı Oluyor

Çözümünü Bilen ve Varsa Anlatırsa Çok Minnettar Olurum..

Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim

Yüklediğin şarkılardan biri bozuk olabilir. Ondan orada takılıyordur diye düşünüyorum.

enesblt

Üye
müzikleri E:/Music e at okur o zaman

03Gs1905

Üye
telefon hafızasında en az 30mb boş alan bulunacak şekilde kullan telefonu

Tepkiler: Blackjaz61
    Konu Sahibi
telefon hafızasında en az 30mb boş alan bulunacak şekilde kullan telefonu

Demek İstediğini Anlayamadım.. Telefonun Hafızasındaki Boş Alan 150 MB Bunu mu Kastediyorsun Yoksa Kütüphaneyi Yenile Dediğimde Müzikleri Yüklerken Müziklerin Toplam Boyutunu da mı Hesaba Katmamı Kastediyorsun?

Ne öneri sunacağımı bilmiyorum. Tek diyebileceğim format.

Tepkiler: Atacan-

AHKE

Üye
*#7780# bunu dne

AHKE

Üye
7370 tamamen herseyi siIiyor bu sadece ayarIarı sıfırIıyor

03Gs1905

Üye

Müzikleri telefon hafızasından sil sonra hafıza kartına atarak tekrar kütüphaneyi güncellemeyi dene..

Dosyalarını yedekleyip hafıza kartını biçimlendir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...