ak42 Üye kardeşim çok teşekkür ederim herkes sevindi ben üzüldüm program 5800 a uyumlu değil 5800 okuyabilmesi için herhangi bir program varmı araştırdım bulamadım bana yardım edersen çok mutlu olacağım teşekkürler şimdiden
kardeşim çok teşekkür ederim herkes sevindi ben üzüldüm program 5800 a uyumlu değil 5800 okuyabilmesi için herhangi bir program varmı araştırdım bulamadım bana yardım edersen çok mutlu olacağım teşekkürler şimdiden
eyilmaz7 Üye pc de okumak için bunun kütübi sitte si varsa konu konu ayrılmış atarsan seviniriz kardeş. adresim asikurt__23@hotmail.com
pc de okumak için bunun kütübi sitte si varsa konu konu ayrılmış atarsan seviniriz kardeş. adresim asikurt__23@hotmail.com
sertmert24 Üye selamunaleykum.. bu hizmetin jar'lı olanı olsaydı keşke.. herkesin symbian lı telefonu yok ki..
ares7cek Üye Dört dörtlük mükkemmel bir arşiv, emeğine ve yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Bin kere'de teşekkür etsem azdır.
Dört dörtlük mükkemmel bir arşiv, emeğine ve yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Bin kere'de teşekkür etsem azdır.
webciomer Üye kardeşim hepsini indirdim. Allah senden razı olsun. Kötü 6600'da kütübi sitte okuyacağım.
necati45 Üye [COLOR=""][SIZE=""]nokia c6 01 kaydetti ama kurmuyor .rar dosyasını açmıyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]nokia c6 01 kaydetti ama kurmuyor .rar dosyasını açmıyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]
yeshill Üye Rabbim her okuyuşumuzda ecrinden sana da yazsın kardeşim binlerce kez teşekkürler Allah c.c. razı olsun
Rabbim her okuyuşumuzda ecrinden sana da yazsın kardeşim binlerce kez teşekkürler Allah c.c. razı olsun
xmervex Üye ya sen bi harikasın kardeşim ya. allah arzı olsun şimdilik bakmayı üşündüğüm bi kaç tanesini indirdim
ya sen bi harikasın kardeşim ya. allah arzı olsun şimdilik bakmayı üşündüğüm bi kaç tanesini indirdim