DarkredBlue61
Üye
Başi Göğe Erdimi Peki? Bizim Sınıfta Elemanın Birisi Sınava Girmemişti. Raporu Vardı Sonra Tekrar Girdi Hoca Cevap Kağıdını Vermiş Buna.YaniHem Soru Hem Cevap Elemanda Çözmeye Çalışıyordu. Sonrasında Hoca Lan Dedi Yanliş Kağit Hemen Sorulusunu Verdi Geri.tabi öğretiyolardı
hem de 4 sene boyunca haftalık 4 veya 6 dersti
hatta bi keresinde arapça
yazılısından 100 almıştım
100 en yüksek nottu
bi ara banada cevaplı kağıt gelmişti bazı cevapları ezberleyip 30 saniye de hocaya vermiştimElemanda Çözmeye Çalışıyordu. Sonrasında Hoca Lan Dedi Yanliş Kağit Hemen Sorulusunu Verdi Geri.Nasıl Bir Mektepte Okudum
o sen olmayasınHem Soru Hem Cevap Elemanda Çözmeye Çalışıyordu.
Yok Panpi Onlar Bilerek Rapor Alıp Sınava Giriyordu Ben Hiç Öyle Birşey Şiy Yapmadım. Arkadaşla Neyseki Akraba Değilsin Yoksa Forumu Kapattırırdımbi ara banada cevaplı kağıt gelmişti bazı cevapları ezberleyip 30 saniye de hocaya vermiştim
sınavdan da 60-70 bişiler almıştım hiç çalışmadığım halde kredibilitesi de yüksekti
Mesaj birleştirildi:
o sen olmayasınyeme bizi
he yeniyeni mı çıktı o?
o daha çıkmadıbakır alaşım
kooperatif de 3.45 miydiısmarlada yiyek. artıkn3 4 lira ermeyede canım yanıyo cok pahalı
panpiş iyisin hoşsun ama paran çok olunca nereye harcayacağını bilemediğinden böyle. normalde bimde kaç kağit ki? yediğim tek gofret şu sütlü olanlar beyaz varya diğerleriyle pek aram yok. çocukken ne olursa getirirdik ama yoklık zamanlarımızdıkooperatif de 3.45 miydi
4.25 miydi tam hatırlamıyom
Ülker çikolatalı gofret extra
şok da 6 pilyon
kooperatif den al pahalıya sat ohhh miss
şok a giden şok a girer
şok olar şok şok şok yani
ben şok şoke şok oldum
Mesaj birleştirildi:
çok cimrisin
beni örnek al biraz
en azından çikolata alıyom 3 ₺ olanlardan ve daha ucuzu olanlardan
bişi farkettim işe gitmediğim gün para harcıyorumpanpiş iyisin hoşsun ama paran çok olunca nereye harcayacağını bilemediğinden böyle. normalde bimde kaç kağit ki? yediğim tek gofret şu sütlü olanlar beyaz varya diğerleriyle pek aram yok. çocukken ne olursa getirirdik ama yoklık zamanlarımızdıbi gofrete 4 tl verilmez yemem daha iyi
benim gibi evde oturçıkma dişaribişi farkettim işe gitmediğim gün para harcıyorum
mümkün değilevde oturçıkma dişari
ne alıyosun kı abur cubur mu etli ekmek filan mımümkün değil
illaki yorulmam lazım iş yoksa dışarda boş boş gezerim e haliylende 3 marketten birine girer bişi alırım
kooperatife gidersem daha kötü bi 100 pilyon harcarım rahat şunu da alıym bunu da alıyım dirken
bi de cebime bakarım peçeteden başka bişi kalmamış sonra eve dönerim.
abur cubur tabisine alıyosun kı abur cubur mu etli ekmek filan mı
olsada yesekabur cubur tabisi
var markette git al yeolsada yesek
var markette git al ye
Aldıktan Sonra Fakirih İştetonlarca un alırken fakirih demiyon hiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?