Silinen Üye 777448
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Başka bir videoda Sinegraf bölümlerini buldum. YouTube'daki versiyon aşırı sarımsı ve kalitesiz. Gene de teşekkürler.İlk izlemedeki tadı vereceğini sanmıyorum, eski bölümleri malesef youtubeden bulabilirsiniz...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok sağ ol dostum. Buradan gerekli bölümleri indirdim. 4. bölüm sıkıntı yaptı onu da VCD sürümünü bulup indirdim. VCD ama Sinegraf versiyon. Esas olay zaten 1-55 olan kısmı. Tekrardan teşekkür ederim.Merhabalar arkadaşım,
Kurtlar Vadisi'nin 1-56 sinegraf bölümlerini (orijinal, müzikleri bozulmamiş el değmemiş)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsin.
57-97 arası bölümleri de zaten pana film yapmıştır. Onları orijinal olarak youtube'den bulabilirsin.
Kolay gelsin..
Evet, kaldırılmış.linke bastım video kaldırılmış nerden bula bilirim
Aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.hocam şü videodaki linkdeki bölümler sinegrafmı bakabilirmisiniz
https: //www.youtube.com/watch?v=cMCS2W8Tl5c
https arasına boşluk koydum hata oluşuyo o yüzden
Çok yüksek ihtimalle Sinegraf kayıtları. Sansürsüz ve sesler ikiye ayrılıyor müzik ve insan sesi olmak üzere. YouTube bölümlerine göre daha kalitelidir ve sesler nettir. Restore ise bir ama bir tık kaliteli halidir. Çok esprisi yok. Fanlar tarafından yapılan bir restore. Saygı duymak lazım. O linklerde dikkatli olun. Ben izlediğim için daha geriye dönüp izlemek istemiyorum. Kısa sahneleri izlemek yetiyor zaten.reklamları senin için geçtim
1 linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaldırıldı. Telif yediler. Zaten YouTube'a defalarca yükleme girişiminde bulunuldu ve hepsinde telif yediler.linke bastım video kaldırılmış nerden bula bilirim
Telegram grubunda olması lazım. Haricinde 4.bölümün Sinegraf hali başka yerlerde yok. Kanal Avrupa kanalında yayınlanan Sinegraf bölümü vardı. Bu da yoksa maalesef bulamazsınız. Ah be böyle konuşunca bir daha izleyesim geliyor Vadi'yi.sizde 4 bölüm sinegrafı varmı,varsa bana yolaya bilirmisiniz şimdiden teşekürler
İlk bölümlerde dalgalanmalar söz konusu evet. Ama restoreli bölümlerde o dalgalanma yok. Ayrıca ara ara oluyor iki defa müzik çalması. Ama bunu seslerin anlaşılmamasına yeğlerim. YouTube bölümlerinde sesler daha berbat.bazı bölümlerde müzik iki defa çalıyo yani müzik başlıyo ardından yine başlıyo bide kamera döndüğünde karakterler dalgalanıyo sizdedemi oluyor bu sorunlar
Bir tır dolusu toprakla üstünü örttükAdamın Üyeliği Silinmiş Allah Rahmet Eylesin
Dibine Niye Üstüne GömeydinizyaBir tır dolusu toprakla üstünü örttük
Yerin dibinde ateşe yakın bi yerde yanardağın hemen dibine gömdük
o zaman yanardıDibine Niye Üstüne Gömeydinizya
1 yılı doldurmayı bekleseydin keşkeo zaman yanardı
belki bizde yani gömenler de yanardı
tehlikeliydi panpa
Mesaj birleştirildi:
mesajına çok erken döndüm cnm
yav arkadaş bildirim gelmiyor ki
yoksa 1 gün içinde dönüş yapıyom biliyosun
1 yıl 1 ay 1 hafta geçmiş üzerinden1 yılı doldurmayı bekleseydin keşke
1 yıl 1 ay 1 hafta geçmiş üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?