Kürtçe Facebook devri ! :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kanalı olması o dilin resmi olduğunu kanıtlar mi ?
Işi siyasete vurmak istemiyorum ama isteyen ile bu konuyu özel olarak pm yoluyla gorusebilirim

Aziz™

Üye
Işi siyasete vurmak istemiyorum ama isteyen ile bu konuyu özel olarak pm yoluyla gorusebilirim

kanalın açılmış olması o dilin kabul edildiği anlamına gelir.zaten bir dilin resmi olması için bağımsız olmak gerekir kimseninde böyle bir çabası yok ama işi siyasete vurmak istiyorsan burda konuşalım

haltie

Üye

enes açık konuşalım kardeşim

resmi dili arapça kürtçe bakabilirsin ansiklopediden
biliyosun bölgesel yönetim var orda saddam devrildikten sonra kuruldu orda yüzbinler yaşıyor ve resmi dilleri kürtçe.bu konu çok ilginç bir konu insan bir anda vatan haini ilan edilebilir bu konuda ama çok yanlış düşünceler var

Aziz™

Üye
Ben kabul etmiyorum ...

o senin sorunun o zaman neyse bence artık konu kapanmalı bu arada halit kardeşime bu anlayışından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum bu konu sayesinde biraz kaynaştık galiba

çok teşekkür ederim herkese
sizi üzecek kıracak bir şey yaptıysak affolahepiniz benim can kardeşlerimsiniz

tabi sizde kabul ederseniz çok sevinirim

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben de sana çok teşekkür ediyorum kardeşim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hem laf atıp hem kardeşim diyorsun neyse boş verelim bunlar bizi ilgilendirmez insan miyiz insanız olay bitmiştir

haltie

Üye

herkes senin gibi olsa zaten düşmalık kalmaz savaşlar olmaz dünyada ama çok zor kardeşim bunlar ve gerçekten derin mevzular herşeyden önce insanız bunu unutuyoruz o bu şu yok biz varız.ama çok zor çok.ben en başından dedim bu konu açılmamalıydı bile alakasız çünkü sözüm meclisten dışarı biri gelir bir şey der ortalık karışır burda.

--------------- Ekleme ---------------

Eğer devam edecekseniz pm ile sürdürün
TuRkiShCowboy ve haltie

konu neden var ozaman

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu Anıl daha neyin hesabını yapıyorsun bitti gitti ışte
Bir iki laf yüzünden kavga edecek değiliz ya

haltie

Üye
Yahu Anıl daha neyin hesabını yapıyorsun bitti gitti ışte
Bir iki laf yüzünden kavga edecek değiliz ya

enes sorun yok dimi kardeşim kişisel bir olay değil sende biliyosun tartışmak konuşmak paylaşmak güzeldir

Asıl konu cevaplansın diye,biraz gölgede kaldı da

asıl konuda bu zaten o konu paralelinde konuşmaydı.neyse benden bu kadar umarım istemeyerekte olsa kimse kırılmamamıştır.herkese iyi forumlar

Aziz™

Üye
halit kardeşim ve turkıshkowboy kardeşim(adını bilmiyorumda)

isterseniz konu kapansın halit kardeşim doğru söylüyor asıl gerçeği yani hepimizin insan olduğu bir yerde herkesce unutuluyor ama bunları sabaha kadar konuşsak tartışsakta ne bir yere varırız nede bir sonuç alırız bu yüzden tartışmak yerine maxicep babayla ilgilenelim.siz tartışırken ben birsürü konu açtım paylaşımda bulundum naber

ama hepinizi kardeş belledim bunuda unutmayın

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne kırılması abi bugün bana yarın sana

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yeni tartışma çıkarsa,uygulanacak prosedür belli.
herkese iyi forumlar..,Konu kaldığı yerden devam..

Aziz™

Üye
Yeni tartışma çıkarsa,uygulanacak prosedür belli.
herkese iyi forumlar..,Konu kaldığı yerden devam..

şahsen facebooka kürtçe dilini eklenmesine rağmen şimdiye kadar kullanmadım heralde kullanmamda sade türkçe olması daha hoş.çünkü kürtçenin oraya eklenmesi kürtler için ayrıcalık değil ama gerçekten kürtçenin niye konulduğu ne amaçla konulduğunu gerçekten merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...