Kurban bayramında ne kesiyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
dalga geçicekler çıksın konudan bune ya adam akıllı bi konu açtık kırk yılın başında hemen batırdınız

geçen yıl ilk defa bıçağı elime alıp bir koç kestim, çok acayip bir duyguydu. Bir taraftan ibadet huzuru bir yandan bir cana son vermenin hüznü.

Jitou

Üye
Hayvan bazen anlıyor kesileceğini ve sessizce ölümü bekliyor Allah'ın Takdiri

dalga geçicekler çıksın konudan bune ya adam akıllı bi konu açtık kırk yılın başında hemen batırdınız

hacı sorun sende böyle konumu açılır he açarsın anket yaparsın büyükbaş küçükbaş diye ya da daha detaylı yaparsın koyun, keçi, dana, inek gibi millet ona göre oylar yoksa kedisinden rajon kesenine kadar cevaplar gelir

Konu Sahibi

haklısında böylede iyi ya çok matrak oldu

geçen yıl ilk defa bıçağı elime alıp bir koç kestim, çok acayip bir duyguydu. Bir taraftan ibadet huzuru bir yandan bir cana son vermenin hüznü.
insanlar niye kasap oluyor sence kasap mısın (gerçekten kasapsan özür dilerim ama ihtimal vermiyorum ilk defa kestim yazmışsın)

sence dinimiz o hayvanın belli bir takkım şartlar altında kesilmesini daha hoş karşılamaz mı?
öldürüyoruz sadece bayram için değil yemek için ama birşekilde hayvanın çektiği acıyı azaltabildiklerini duydum bilinçsiz davranmayalım lütfen.

Konu Sahibi
bende bi kağıt keserim heralde

evdekilere sormam lazım. Büyük ihtimalle çiftlik komple gider

Genelde koç keseriz bu sene büyükbaşa girmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla

hacı suç sende ya kurbanda ne kesilir allasen?keçi,koyun,dana,inek,deve kesilir.ama artık herkes marjinalleşti.insanlar balık,tavuk,dinazor falan kesiyo artık şaka şaka maksat muhabbet ortamı

zaza

Üye
Babam Hz. İbrahimi ben ise Oğlu Hz. İsmaili Canlandırıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...