Kurbağalara Evlilik Töreni!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurbağalara Evlilik Töreni!!!!!
Hindistan'da yağmur tanrılarının yağmur yağdırmasını sağlamak için iki kurbağa evlendirildi.Yeni evlilere sinek ve sivrisineklerden oluşan düğün yemeği ikram edildi..

İnterfaks ajansının haberine göre, kuraklığın yaşandığı Guvahati kentinde iki kurbağa için evlilik töreni yapıldı.
Rüzgar adlı erkek kurbağa ile Şimşek adlı dişi kurbağanın düğününe 2 binden fazla kişi katıldı. Düğün töreninin ardından yeni evlilere sinek ve sivrisineklerden oluşan düğün yemeği ikram edildi.
Yerel Hindu din adamlarının, yıllarca süren kuraklığı sona erdirmek umuduyla kurbağaları evlendirmeyi kararlaştırdığı ve belediyenin de buna itiraz etmediği belirtildi.
Yerel hükümet yetkilisi, tamamen kuruyan bölgelerine bu düğün töreninden sonra artık yağmur yağacağına inandığını söyledi.

DiaBLoS

Admin
Sanırım daha önce bu haber verilmişti..Oldukça komik tepkiler olmuştu

mönüye bak ;
Rüzgar adlı erkek kurbağa ile Şimşek adlı dişi kurbağanın düğününe 2 binden fazla kişi katıldı. Düğün töreninin ardından yeni evlilere sinek ve sivrisineklerden oluşan düğün yemeği ikram edildi.
altında taksalardı

Salih Baba™;1316420' Alıntı:
Damat cıbırmış....

acaip inanışlar aslında bak neyapmak lazım biliyonmu ; bunlar kutsal kurbağa deyip onlara bi türbe gibi bir yer sonra para atın yağmur dileyin

Zengin olursun valla düğün töreninde 2,000 kişi varsa

поэт;1316426' Alıntı:
acaip inanışlar aslında bak neyapmak lazım biliyonmu ; bunlar kutsal kurbağa deyip onlara bi türbe gibi bir yer sonra para atın yağmur dileyin

Zengin olursun valla düğün töreninde 2,000 kişi varsa

Fena fikir değil yağmurun yağması için altın atmanız lazım desek köşe olup dönülür...

hehehe

Hadi salih iki kurbağa alıp gidelim

поэт;1316464' Alıntı:
hehehe

Hadi salih iki kurbağa alıp gidelim

Bence sen 2 tane ben 2 tane alıp ayrı yerlere gidelim sonra hasılatı paylaşırız...

ash54

Üye
kurbağanın amcasından bi sineklik

Praetor

Emekli Yönetici
Bak yaaa...
Ben de diyorum İstanbul'da neden günlerdir yağmur yağıyor!..

Kurbağalarımın bir an önce boşanmasını sağlamalıyım!!!
Yoksa mazallah sel götürecek İstanbul'u.

Kurbağaların düğününden yağmur beklediklerine göre kuraklık ciddi boyutlarda olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...