fizy09 Üye arkadaşlar ben direkt kuranı kerimi sayfaları ile cep telefonumdan okumak istiyorum. bu konuda baan yardımcı olabileri msiniz?
arkadaşlar ben direkt kuranı kerimi sayfaları ile cep telefonumdan okumak istiyorum. bu konuda baan yardımcı olabileri msiniz?
recobey1 Üye Teşekkürler, emeğine sağlık.Deneme amaçlı Ben 1. cüz'ü indirdim fakat sadece Kur'an-ı Kerim Türkçe meali var Arapça okunuşu yok,bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz Allah'a emanet olun...
Teşekkürler, emeğine sağlık.Deneme amaçlı Ben 1. cüz'ü indirdim fakat sadece Kur'an-ı Kerim Türkçe meali var Arapça okunuşu yok,bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz Allah'a emanet olun...
akran25 Üye önce kuran-ı kerim sonra meal mi sadece meal değilmi bu --------------- Ekleme --------------- indirdim ama sadece meal istediğim once kuranı kerim sonra ayet ayet meal ama bulamadıım bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
önce kuran-ı kerim sonra meal mi sadece meal değilmi bu --------------- Ekleme --------------- indirdim ama sadece meal istediğim once kuranı kerim sonra ayet ayet meal ama bulamadıım bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim