Kullanışlı güncel haritalı bir navigasyon programı lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kullanışlı güncel haritalı bir navigasyon programı lazım
arkadaşlar meraba, uzun zamandır takip edemiyorum malum okul işleri yüzünden, bana şöyle stabil çalışan güncel haritalı bi navigasyon programı önerir misiniz? sygic 9 var şu an, ama sürekli kayboluyorum ya da uzak yollardan götürüyor, ovi maps falan bahsetmişler ama onda sadece harita var sanırım, navigasyon yok şimdiden teşekkür ederim

Ovi maps büyük şehirler için ideal ayrıca Sesli navigasyon mevcut arkadaşım ben uzun süredir kullanıyorum.

n900 de sesli navigasyon kendi haritasında yok.

ya sygic i uplood edecek yok mu forumda bi arkadaş açmış konu ama linkler gitmiş orda nerden bulabilirim sygic i

Bakayım, olmazsa düşük hızlı netimle upload etmeye çalışırım... Selametle...

tamam kardeş gerek kalmadı buldum başka bi yerden s^3 bölümündende türkiye haritsı indirdim cillop gibi oldu

2010.07 diyor kardeş pek güncel degil ama olsun araştırıyorum güncel harita bulunca açarım konu

n8 deki navigasyon ücretlimi arkadaşlar her seferinde tl lerim gidiyor ve gösterdiği harita da çok eski şu anda faal olan yerler binalar yollar yıllar önce yapılmış (6-7 yıl once yapılmış faal yerler) yerleri bile tarla arazi olarak gösteriyor benim araçta da navigasyon var orada güncel arkadaşın T20 telefonunda da güncel ama N8 deki çok eski bunu nasıl güncelleyebiliriz haritayı sağ ve sola kaydırdığımda internetten yüklemeye çalışıyor bu harita acaba tel de değil de internette mi acaba öyle ise bu internetteki bağlandığı yerdeki haritayı nasıl tel e yükleyebiliriz

kardeş knt gitme sebebi sebeke tabanlı gps etkindir o yüzden gidiyodur harita sorununa gelince ovi suit ile güncelle haritallarını tamamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...