V/RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
manası ne??
android mi bunlarKendim Skoda hastasıyım özellikle Fabia ve Octavia V/RS tutkunuyum kendimdede Favorit var takma adı V/RS o yüzden bu ismi istedim V/RS Skodada özel üretim anlamına geliyor mesela fabia V/RS 1.4 180 hp gücünde bir motor kullanıyor ve özellikleri diğer klasik fabialara göre daha üstün ve sportif anlamı budur
hayırlı uğurlu olsun
android mi bunlar
küçük bi espiriydi.teşekkür ederimanlayamadım
he güleyim o zaman
tebrikler
Hayırlı olsun
bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirditebrikler
Kendim Skoda hastasıyım özellikle Fabia ve Octavia V/RS tutkunuyum kendimdede Favorit var takma adı V/RS o yüzden bu ismi istedim V/RS Skodada özel üretim anlamına geliyor mesela fabia V/RS 1.4 180 hp gücünde bir motor kullanıyor ve özellikleri diğer klasik fabialara göre daha üstün ve sportif anlamı budur
hayırlı olsun bu arada
----------Eklendi @ 21:18:14 ---------- Yazıldı @ 21:17:39 ----------
bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirdi
hayırlı olsun bende seat leon hastasıyım bende leeon mu yazdırsam ne
sağol,
olsun canım sonuçta moderatörü ikna edip değiştirebilmişim o yüzden tebrik etmiş olabilir
----------Eklendi @ 21:21:32 ---------- Yazıldı @ 21:20:17 ----------
sağolun sende leonfr yazdır bilirsin fr de seatın özel üretimidirbu arada araba işi olanlar bana sorsun her türlü yardımcı olurum
soruyorum honda civic mi (tabiki yeni kasa) chevrolet cruze ls mi seat leonmu araba alacamda 2 el temiz
ne için kullanacaksın tarz içinmi yoksa hız ve tarz içinmi ama şunu direk söyleyebilirim cruze'u direk eleyin derim ben
post kasıyorum çaktırma
bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?