Kullanıcı adımı değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı adımı değiştirdim
Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ablalarım bugün itibari ile 5800ci olan kullanıcı adımı V/RS yapmış bulunmaktayım bilginiz olsun istedim herkese teşekkür ederim

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

Kendim Skoda hastasıyım özellikle Fabia ve Octavia V/RS tutkunuyum kendimdede Favorit var takma adı V/RS o yüzden bu ismi istedim V/RS Skodada özel üretim anlamına geliyor mesela fabia V/RS 1.4 180 hp gücünde bir motor kullanıyor ve özellikleri diğer klasik fabialara göre daha üstün ve sportif anlamı budur

Mareşal

Üye
hayırlı uğurlu olsun

Tepkiler: V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
buda ben ve çakma V/RS im aslında tamda çakma denemz çünkü motor bakımından diğerlerine göre daha performanslı bir motoru bulunuyor diğerleri 1. viteste 45 2. viteste 70 yaparken ben 1. viteste 60 2. viteste 100 yapıyorum isterseniz plakamı google a yazıp görebilirsiniz video ve farklı fotolarda mevcut

android mi bunlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

Tepkiler: V/RS

hayırlı olsun bende seat leon hastasıyım bende leeon mu yazdırsam ne

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun bu arada

----------Eklendi @ 21:18:14 ---------- Yazıldı @ 21:17:39 ----------

bi şey yapmadı ki. Sadece kullanıcı adi değiştirdi

sağol,
olsun canım sonuçta moderatörü ikna edip değiştirebilmişim o yüzden tebrik etmiş olabilir

----------Eklendi @ 21:21:32 ---------- Yazıldı @ 21:20:17 ----------

hayırlı olsun bende seat leon hastasıyım bende leeon mu yazdırsam ne

sağolun sende leonfr yazdır bilirsin fr de seatın özel üretimidir bu arada araba işi olanlar bana sorsun her türlü yardımcı olurum

Tepkiler: Kingmortall

soruyorum honda civic mi (tabiki yeni kasa) chevrolet cruze ls mi seat leonmu araba alacamda 2 el temiz

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
soruyorum honda civic mi (tabiki yeni kasa) chevrolet cruze ls mi seat leonmu araba alacamda 2 el temiz

ne için kullanacaksın tarz içinmi yoksa hız ve tarz içinmi ama şunu direk söyleyebilirim cruze'u direk eleyin derim ben

ne için kullanacaksın tarz içinmi yoksa hız ve tarz içinmi ama şunu direk söyleyebilirim cruze'u direk eleyin derim ben

cruzeninde bakışları felaket honda civic için bitiyorum zaten deli araba ama seat leonda süper hız ve tarz chevrolet cruze tarz için iyi seat leon için siyah çelik jant siyah gövde püff ama honda civic de iyi araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...