FatoŞ Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: eskisi daha güzeldi Genişletmek için tıkla ... Evet .SeRDaR.' Alıntı: hemen geri nick degistiriyorsun. Genişletmek için tıkla ... Keşke Pişman Oldum Ya paradox07' Alıntı: tamam öyleyse deyip bi şaka daha yaparmışım,kalkıp döversin artık beni Genişletmek için tıkla ... Döverim Valla ia.phlvn' Alıntı: Değişmese de olurmuş ama neyse. Hayırlı olsun diyelim Genişletmek için tıkla ... Hmm Öylemi Bilmem Ki mad eagle' Alıntı: genç şair fatoş genç şair fatoş : ezberlemeye çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... Bende ANIL' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... ;Çok Sağol Aynur Taş' Alıntı: Üzerinde paralansın Yakışmış ve bir sorum olacak. Şairliğe adım mı atıyorsunuz? Yoksa mevcut yazımlarınız var mı? Okumak isterim eğer gönderirseniz. Genişletmek için tıkla ... Yenimi YOk Yahu Epey Oldu Kendi Şiirleriniz Bölümüne Bak Canım doctorrr' Alıntı: Hayırlı olsun efenim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Efenim - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sendemi MEtom 'TUĞ'' Alıntı: hayırlı olsun genç şair galiba son hakkını da kullandın Genişletmek için tıkla ... Evet MAlesef Hayır Bu Haksızlık 3 Olsa İdi - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genç şair harika bir seçim Genişletmek için tıkla ... Çok Sağolasın Paşamm Sağol Varol
Metin' Alıntı: eskisi daha güzeldi Genişletmek için tıkla ... Evet .SeRDaR.' Alıntı: hemen geri nick degistiriyorsun. Genişletmek için tıkla ... Keşke Pişman Oldum Ya paradox07' Alıntı: tamam öyleyse deyip bi şaka daha yaparmışım,kalkıp döversin artık beni Genişletmek için tıkla ... Döverim Valla ia.phlvn' Alıntı: Değişmese de olurmuş ama neyse. Hayırlı olsun diyelim Genişletmek için tıkla ... Hmm Öylemi Bilmem Ki mad eagle' Alıntı: genç şair fatoş genç şair fatoş : ezberlemeye çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... Bende ANIL' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... ;Çok Sağol Aynur Taş' Alıntı: Üzerinde paralansın Yakışmış ve bir sorum olacak. Şairliğe adım mı atıyorsunuz? Yoksa mevcut yazımlarınız var mı? Okumak isterim eğer gönderirseniz. Genişletmek için tıkla ... Yenimi YOk Yahu Epey Oldu Kendi Şiirleriniz Bölümüne Bak Canım doctorrr' Alıntı: Hayırlı olsun efenim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Efenim - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sendemi MEtom 'TUĞ'' Alıntı: hayırlı olsun genç şair galiba son hakkını da kullandın Genişletmek için tıkla ... Evet MAlesef Hayır Bu Haksızlık 3 Olsa İdi - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genç şair harika bir seçim Genişletmek için tıkla ... Çok Sağolasın Paşamm Sağol Varol
FatoŞ Üye Konu Sahibi serinaga' Alıntı: Kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler - SerkeŞ -' Alıntı: sözün vardı Genişletmek için tıkla ... - Elem - Mi
serinaga' Alıntı: Kutlarım ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler - SerkeŞ -' Alıntı: sözün vardı Genişletmek için tıkla ... - Elem - Mi
FatoŞ Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: neyse hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Nalet Olsun Bana ya unutmuşum Affeyle...:/ offfff
- SerkeŞ -' Alıntı: neyse hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Nalet Olsun Bana ya unutmuşum Affeyle...:/ offfff
Esendağlı Üye Fatoş, krizin erken çözülmesine sevindim.seni eski nickinle aramaızda görmekten mutluluk duyacağız
FatoŞ Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Eski nick'e tekrar dönüş yapmışsın bence de doğru karar. Genişletmek için tıkla ... Bu Güzel Yorumun İçin Teşekkürler Paşam Esendağlı' Alıntı: Fatoş, krizin erken çözülmesine sevindim.seni eski nickinle aramaızda görmekten mutluluk duyacağız Genişletmek için tıkla ... Bende sevindim Çok Teşekkürler
OttomaN TigeR' Alıntı: Eski nick'e tekrar dönüş yapmışsın bence de doğru karar. Genişletmek için tıkla ... Bu Güzel Yorumun İçin Teşekkürler Paşam Esendağlı' Alıntı: Fatoş, krizin erken çözülmesine sevindim.seni eski nickinle aramaızda görmekten mutluluk duyacağız Genişletmek için tıkla ... Bende sevindim Çok Teşekkürler