Seglopsi Üye başına {img}resim linki{/img} şeklinde yaparsan resim görünür. yalnız parantezler "{" değil "[" şekilde olmalı.
başına {img}resim linki{/img} şeklinde yaparsan resim görünür. yalnız parantezler "{" değil "[" şekilde olmalı.
Seglopsi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız {img} Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız {/img} yazarken linki köşeli parantez şeklinde yapıyorsun. teman güzel olmuş bu arada.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız {img} Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız {/img} yazarken linki köşeli parantez şeklinde yapıyorsun. teman güzel olmuş bu arada.
dawid Üye ustadim yazmana gerek kalmadi yaptim cok tesekkur ederim cok sagol cok iyisinewet guzel tema hosuma gidiyor eywallah
ustadim yazmana gerek kalmadi yaptim cok tesekkur ederim cok sagol cok iyisinewet guzel tema hosuma gidiyor eywallah
rashitshain Üye bende uğraştım ekran.arkaplanı kırmızı oldu nasıl değiştirebilirim.yardımcı olabilir misiniz qtweek de kodları bilemiyorum
bende uğraştım ekran.arkaplanı kırmızı oldu nasıl değiştirebilirim.yardımcı olabilir misiniz qtweek de kodları bilemiyorum
fnldstntn Üye rashitshain' Alıntı: bende uğraştım ekran.arkaplanı kırmızı oldu nasıl değiştirebilirim.yardımcı olabilir misiniz qtweek de kodları bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... w 13 yap
rashitshain' Alıntı: bende uğraştım ekran.arkaplanı kırmızı oldu nasıl değiştirebilirim.yardımcı olabilir misiniz qtweek de kodları bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... w 13 yap
rashitshain Üye Sağolasın dostum düzeldi Üstad yaw ben.yine bozdum ekranı w 13 yaptım.düzelmişti.w'nin.altında 10, 11 yaptım şimdi tekrar kırmızo oldu w 13 yapıyorum yeniden.başlatıyorum düzelmiyor nasıl halledebilirim
Sağolasın dostum düzeldi Üstad yaw ben.yine bozdum ekranı w 13 yaptım.düzelmişti.w'nin.altında 10, 11 yaptım şimdi tekrar kırmızo oldu w 13 yapıyorum yeniden.başlatıyorum düzelmiyor nasıl halledebilirim