otostopçu
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi deyince şaşırdım
Herıld yani
beats istemiyorum daha ucuza daha iyi ses veren kulaklıklar varkardeş 300 tl civarında düşünüyorsan Beats Solo HD kesinlikle
kardeş 300 tl civarında düşünüyorsan Beats Solo HD kesinlikle
abi deyince şaşırdım
- - - Eklendi - - -
beats istemiyorum daha ucuza daha iyi ses veren kulaklıklar var
ayrıca house ve trance türü yani elektronik müzik dinliyorum. bide kulak üstü almamın sebebi dj controller ime bağlamak için öyle daha profesyonel remix yapabilirim. sürücü olarak neodyum 8hz-20khz arası sinyal aralığı olan kulaklıklara bakıyorum bu alanda en gelişmiş kulaklıklarda sony de var. büyük ihtimal sony mdr-1r alacağım ama önerileri almak istedim
bilmiyorum ankarada yaşamıyorum benaraştırdım çankadadaymış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: sağol yarın bakarım heralde sagol ama akg q701 dışında kulaklığı hoşuma gitmedi q701 de 1150 tl
Sen 300 tlye solo hd bul var ya dünyanın en şanslı insanısın
- - - Eklendi - - -
Abi lafın gelişi ben günlük hayatta da kullanırım bir arkadaşı görsem abi naber yaa falan derim
Bu arada dh'de bana laf attın geçende görmedim sanma
- - - Eklendi - - -
sen git akustaya en iyisi
oğuz dh nick ne?
hepimizin aynı
- - - Eklendi - - -
gideyim bi ara akustaya olmadı accessyoryjack ten bakacağım
Hemen karar verme iyice araştır kulaklıkla ilgili sitelere bak youtubedaki videolara bak 2 aydır araştırıyorum 3 hafta önce karar verebildim alacağım kulaklığa bir sürü de şey öğrendimsen de araştır sen de öğren
Yok Monster Inspiration Controltalk White var.Evdede bas gitar için arkadaşlarım tarafından hediye olarak gelen Sennheiser HD 650 var.İkisindende aşırı memnunum tabi hizmet ettikleri alanlar farklı olduklarından beklediğim performanslarda farklı oluyor.Sennheiser'in bass performansı Monster'dan daha iyi ama genel anlamda Monster daha başarılı.Bu yüzden birini bas gitar için diğeri sokak için kullanıyorum[h=1][/h]
Ben yaklaşık 8 yıldır bas gitar çalıyorum en son bir kaç ay önce Marcus Miller Jazz Bass V aldım.Normalde 6.000 lira 0'ları ama ben 10 yıllığını -ahşabı falan oturmuş yani- 5.500'den baya bir ucuza aldım.Benim hayallerimdeki -bana göre- en iyi gitar.Amfi olarakta Marshall MB4410 var o da 2000 lira civarında.Tabi bunları alabilmek için çok uzun süreler para biriktirdim başlangıcı bırak orta düzey için bile fazla.Senin için bütçe falan söylersen yardımcı olabilirim özelden devam edelim istersen
bence öyle ya kulakiçi kulaklığım kırıldı bende kulaküstü kulaklık almaya karar verdim 3 gündür arıyorum ve hala arıyorum
Kulaküstü yani kulağı içine alan mı arıyorsun? İşte cevabı: http://www.maxicep.com/kulaklik-ve-...hp-10e-kulaklik-deneyimlerim-ssli-656112.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?