Oğuzhan Üye Metalci Melek' Alıntı: küfrettiğini duyarsam tıksınırım yazıda kullanırsan kızarım Genişletmek için tıkla ... Sen edince kendinden tiksiniyon mu peki? -smiley varmis gibi dusun-
Metalci Melek' Alıntı: küfrettiğini duyarsam tıksınırım yazıda kullanırsan kızarım Genişletmek için tıkla ... Sen edince kendinden tiksiniyon mu peki? -smiley varmis gibi dusun-
HakanSeven12 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sen edince kendinden tiksiniyon mu peki? -smiley varmis gibi dusun- Genişletmek için tıkla ... ben az ederim çok sinirlenince ederim ama sinirim geçince pişman oluyorum
Kabız Civciv' Alıntı: Sen edince kendinden tiksiniyon mu peki? -smiley varmis gibi dusun- Genişletmek için tıkla ... ben az ederim çok sinirlenince ederim ama sinirim geçince pişman oluyorum
achambo Üye Metalci Melek' Alıntı: ben az ederim çok sinirlenince ederim ama sinirim geçince pişman oluyorum Genişletmek için tıkla ... hiç etmem en güzeli
Metalci Melek' Alıntı: ben az ederim çok sinirlenince ederim ama sinirim geçince pişman oluyorum Genişletmek için tıkla ... hiç etmem en güzeli
HakanSeven12 Üye .TremmerT.' Alıntı: Yeri geldimi varya of ...... Genişletmek için tıkla ... bidaha söyle bakem
Oğuzhan Üye Metalci Melek' Alıntı: bidaha söyle bakem Genişletmek için tıkla ... Yeri geldimi var ya off...
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Küfür göz ile görülür bir leke bırakır insanın suretinde. Genişletmek için tıkla ...
Anafor.CK' Alıntı: Küfür göz ile görülür bir leke bırakır insanın suretinde. Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye Edilen küfürlerin hepsinde sözde yapılan kötü bir eylem vardır ve bu sözler toplum tarafından hoş karşılanmaz. Ama toplumun gözünde gerçekten yapılan bu ahlak dışı eylem küfür kadar iğneleyici görünmemektedir.
Edilen küfürlerin hepsinde sözde yapılan kötü bir eylem vardır ve bu sözler toplum tarafından hoş karşılanmaz. Ama toplumun gözünde gerçekten yapılan bu ahlak dışı eylem küfür kadar iğneleyici görünmemektedir.