kredi karti alacam yardim

Paypal alsana internetten alisveris yapcaksan

Anil-D

Üye
heyt be adam tanidi seni yunus

Konu Sahibi
yas 18 kardesim ozamanlar 16 di yas 18 kardesim ozamanlar 16 di
heyt be adam tanidi seni yunus
aynen

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yas 18 kardesim ozamanlar 16 di
yas 18 kardesim ozamanlar 16 di
aynen
ama ordaki arkadaş sen 21 yaşındasın diyor anlaşılan herkese farklı bir yaklaşım var, birde ben senin kardeşin değilim o kelimeyi bana kullanma
@MrTech sana 21 mi demiş o zamanlar

0MG90

Üye
18 yaşındasın liseye gidiyorsun veya lise bitti kredi kartı mı alacaksın? Ön ödemeli kartlar neyinize yetmiyor anlamıyorum.

Konu Sahibi
18 yaşındasın liseye gidiyorsun veya lise bitti kredi kartı mı alacaksın? Ön ödemeli kartlar neyinize yetmiyor anlamıyorum.
usta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
usta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi
Paypal, ininal bunlarda mastercard geçen her sitede geçecektir, kredi kartı riskli iş hele ki çalışmayan biri için, bir söz var mesela şuan ki konumuzla alakalı: bekara eş boşamak kolaydır

Tepkiler: 0MG90 ve byAndroid
Aynen dedim paypal al diye dinlemiyor adam

esmeerr

Üye
Eğer üniversiteye falan gidiyorsan yada universiteli bir tanıdığın varsa isbankasi kart veriyor ben universiteye giderken aynı senin gibi kart almak istedim butun banka lar gelirim olmadığı için kart vermedi ama sadece isbankasi 250 tl limitli bir kart verdi

Konu Sahibi
yakinimdan unvrsteye giden de yok

Öğrenci kartı çıkarabilirsin kardeşim 500 tl limiti oluyor. Tavsiyem finasbank dan al ek taksit yapıyorlar ve faizi diğerlerine göre daha düşük.

Öğrenci olmaman sıkıntı çıkarabilir ama