Kravat Bağlama Yöntemleri | Kravat Nasıl Bağlanır | Kravat Bağlama Çeşitleri | Kravat - Gravat

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya buradan devam edelim...

ebuş...

Üye
dur bağlamayı öğreniyim de belki ilerde eşimin kravatını bağlarım

Hiç Bi Zaman Beceremedimmm İkizimm Güzell Yapardıı

Bende Mal Gibi Bakınırdım Nasıl Yapıyor Diye

zaza

Üye
Lise yıllarında bu kravat tan çok çektim ama en azından bağlamayı bildiğim için birçok arkadaşım gibi senede bir bağlamıyordum

Ben Bozardım Takmayı Sevmezdimm Sallanırdı Yakalarımdan Hoca Kravatın Nerede ?
Ne Bİçim Öğrencisin Sen Dediği Anda Kravat Bağlamasını Bilmiyorum Napım Derdımm ( Bahaneeeeeeee )

zaza

Üye
Kravat bağlayamayana öğrenci denilmez zaten isteyen öğrenir offf püff yaparsan zaten öğrenemezsin

Uzun süre oldu ya kravat takmayalı, kafadan bi dört sene falan olmuştur.. Taktığım yıllardada babama bağlatırdım.. Bir kez bağladığı kravat herhalde en az 2 ay falan giderdi..

Kravat bağlayamayana öğrenci denilmez zaten isteyen öğrenir offf püff yaparsan zaten öğrenemezsin

Denılmesın Zaten Amacımda Buydu

Yahu Unutuyordum Yaaa Alla Alla Üzerime Gelme Bi Kravat İçinnn Allahını Yavv

Taktığım yıllardada babama bağlatırdım.. Bir kez bağladığı kravat herhalde en az 2 ay falan giderdi..
2 Ay Gidiyorsa İyiymiş Çağlayann

zaza

Üye
Ben bir defa anneslne bağlatarak liseyi bitiren gördüm hiç açmadı

zaza

Üye
5 sene oldu lise biteli

zaza

Üye
Sen bilmezsen kim bilecek kaç sene olduğunu kaç sene okudu son anda yırtıp 3 senemi okudun sende

Hayır Bana 4 Sene Vurmustuuuuuuuuuuuu

Bazen İyiki Vurdu Dıyorum Bazen Keske Vurmasaydı

Okumak iyidir ya, lisans bittikten sonra yüksek lisans düşünüyorum.. Avrupa'da filan yapabilirsem çok iyi olacak.. Hiç aceleye gerek yok işe girmek için.. kim uğraşacak kravatla..

zaza

Üye
Vesselάm;3264925' Alıntı:
Hayır Bana 4 Sene Vurmustuuuuuuuuuuuu

Bazen İyiki Vurdu Dıyorum Bazen Keske Vurmasaydı

ben 3 sene okudum benden sonrakiler 4 yedi

Okumak iyidir ya, lisans bittikten sonra yüksek lisans düşünüyorum.. Avrupa'da filan yapabilirsem çok iyi olacak.. Hiç aceleye gerek yok işe girmek için.. kim uğraşacak kravatla..
Valla Şimdiden İş Kadını Oldumm

Temmuz'un 1inde Başladım İşe 2oo9 Senesi Staj Kaldıgım Yerde İş Perfonmansımı Begenınce İş Teklıfı Yaptılar

ben 3 sene okudum benden sonrakiler 4 yedi
Sağlık Olsun Abii

aalimm

Üye
En iyisi "Düğüm 8 (Hanover)"