Εthnic Üye Kral FM v1.20 S60v5 SymbianOS9.4 Signed baslik herseyi acikliyor galiba.. iyi kullanimlar.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
baslik herseyi acikliyor galiba.. iyi kullanimlar.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
msndeyim Üye bu uygulamayı yükleyince 5800 10-15 saniye donuyor sonra kendine gelebiliyor neden acaba?
nereharme Üye msndeyim' Alıntı: bu uygulamayı yükleyince 5800 10-15 saniye donuyor sonra kendine gelebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla ... bende öyle bir sorun yok c6 fw kullanıyorum
msndeyim' Alıntı: bu uygulamayı yükleyince 5800 10-15 saniye donuyor sonra kendine gelebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla ... bende öyle bir sorun yok c6 fw kullanıyorum
Εthnic Üye majorx' Alıntı: ücretli mi ? Genişletmek için tıkla ... eger herhangi bir internet aboneligin yoksa internet radyosu oldugu icin veri indirim ucreti kullanicisi oldugun operator tarafindan alinacaktir.. --------------- Ekleme --------------- msndeyim' Alıntı: bu uygulamayı yükleyince 5800 10-15 saniye donuyor sonra kendine gelebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla ... ekran goruntuleri kendi telefonumdan... herhangi bir sorun yok...
majorx' Alıntı: ücretli mi ? Genişletmek için tıkla ... eger herhangi bir internet aboneligin yoksa internet radyosu oldugu icin veri indirim ucreti kullanicisi oldugun operator tarafindan alinacaktir.. --------------- Ekleme --------------- msndeyim' Alıntı: bu uygulamayı yükleyince 5800 10-15 saniye donuyor sonra kendine gelebiliyor neden acaba? Genişletmek için tıkla ... ekran goruntuleri kendi telefonumdan... herhangi bir sorun yok...
srsri Üye arkadaşlar telefona yükledim ama kurulmuyor dosya kilitli uyarısı veriyor neden olabilir acaba
Εthnic Üye srsri' Alıntı: arkadaşlar telefona yükledim ama kurulmuyor dosya kilitli uyarısı veriyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... hic bir fikrim yok...
srsri' Alıntı: arkadaşlar telefona yükledim ama kurulmuyor dosya kilitli uyarısı veriyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... hic bir fikrim yok...