Koyu Muhabbet ile Çift Camı Kırdığım Gerçeği

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Koyu Muhabbet ile Çift Camı Kırdığım Gerçeği
evet dün arkadaşla tartıştık önce sandalyeyi fırlattım o kırıldı sonra döndüm çift cama bir yumruk attım 2 camda olduğu gibi aşağı indi . ve sonuç ; 4 dikiş

Tepkiler: kedi006

ismail

Üye

- - - Eklendi - - -

Tepkiler: CABBAR

CABBAR

Üye
evet dün arkadaşla tartıştık önce sandalyeyi fırlattım o kırıldı sonra döndüm çift cama bir yumruk attım 2 camda olduğu gibi aşağı indi . ve sonuç ; 4 dikiş

hangi sınıfın camını kırdın ? 12-A'nın kapının Tam karşısındakinde bizden bi hatıra var

Metin MF

Üye
mutlu bana bişey oluyo mutluuuu

Tepkiler: CABBAR ve kedi006

Metin MF

Üye

Tepkiler: CABBAR, kedi006 ve Türe

CABBAR

Üye
Ya öyle bişeydi Ali Çağlar unutmayacağım bu ismi

CABBAR

Üye
10. Sınıfta iken bizim sınıfta damacana vardı her gün bütün sınıf para katışıp alırdık. Küçük Suya 40 kuruş vermek zor geliyordu bizde 25 kuruş verip doya doya içiyorduk hey gidi günler be
yemekhaneye koşa koşa giderdik en üst kattan çıkardık ilk gidenlerden olurduk en güzel günler o günlerdi be

- - - Eklendi - - -

mühim değil abi sen 2012 mezunu musun ?

- - - Eklendi - - -

namı diğer açal

2010 mezunuyum

Türe

Üye
    Konu Sahibi
şimdi nerede okuyorsun abi yemekhane hala aynı herkes koşuyo

Oğuzhan

Üye
Evet Afyon Milli Piyango Anadolu Lisesi -
Yeni adıyla Ali Çakar Anadolu Lisesi (milli piyango kumarı çağrıştırıyormuş)

ben oradad memunum
vay be iyiymiş

bizim burada da milli piyango anadolu lisesi var ben orayı kazanmıştım sonra babam kumar oynarım diye başka okula yazdırdı

Oğuzhan

Üye
kapıya rabbace was here falan yazsaydın keşke abi şimdi Süleyman fotoğrafını çekerdi koyardı buraya

CABBAR

Üye
şimdi nerede okuyorsun abi yemekhane hala aynı herkes koşuyo

Sakarya Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği

voleybol takımının yedek kulübesinin kaptanıydım ve hentbol takımının kaptanı sayılırdım Özlemişim he o günleri

- - - Eklendi - - -

kapıya rabbace was here falan yazsaydın keşke abi şimdi Süleyman fotoğrafını çekerdi koyardı buraya

Düşünüyorum öyle bi hatıra bıraktım mı diye de gelmiyor aklıma ama arkadaşlarla Tuvalette çekilmiş videolarımız var hala duruyor