''korumali Nesleler GÖnderİlemİyor''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gaudi

Üye
    Konu Sahibi
''korumali Nesleler GÖnderİlemİyor''
Arkadaşlar ne zaman bir *.SIS dosyasını bluetooth ile göndermeye kalkasam ''KORUMALI NESLELER GÖNDERİLEMİYOR'' diye bir uyarı alıyorum. bu nasıl düzelir? Yada düzelirmi?

bazı virü pro.ları engellio virüs pro kullanıomusun

Gaudi

Üye
    Konu Sahibi
evet symantec vardı. kaldırdım. etkileri hala sürüyor olabilir mi?

tantini

Üye
Gaudi' Alıntı:
evet symantec vardı. kaldırdım. etkileri hala sürüyor olabilir mi?

bende virüs pro. olmadigi halde ayni ikaz geliyor...

Virüs programını kapat. Kapanmıyosa kaldır; o istediğin *.sis dosyasını yeniden yüklemeyi dene demek istiyor crazy_amigo06 sanırım.

Gaudi

Üye
    Konu Sahibi
FanaTürk' Alıntı:
Virüs programını kapat. Kapanmıyosa kaldır; o istediğin *.sis dosyasını yeniden yüklemeyi dene demek istiyor crazy_amigo06 sanırım.

Yok yüklemek değil benim sorum bluetooth ile sağa sola gönderememek.

kardeş sis uzantılarını si olarak yaparsan gayet rahat gönderirsin sis olarak bt ile gönderemessin

Nazy

Üye
Gaudi' Alıntı:
Arkadaşlar ne zaman bir *.SIS dosyasını bluetooth ile göndermeye kalkasam ''KORUMALI NESLELER GÖNDERİLEMİYOR'' diye bir uyarı alıyorum. bu nasıl düzelir? Yada düzelirmi?

SIS veya Korumalı MP3 JPG Dosyalarının Uzantılarını Değiştirerek Gönderebilirsin
Fakat File Explorer tarzı bir programla...
Saonrada Gönderdiğin İsmi Düzelt

mesela Program.SIS gönderirken İsmini Şöle Yap Program.SIT
Gönderdiğin Telefonda İsmi Tekrar Düzelt Program.SIS

hidayet

Üye
serdar06288' Alıntı:
kardeş sis uzantılarını si olarak yaparsan gayet rahat gönderirsin sis olarak bt ile gönderemessin
evet arkadaş gerekli açıklamayı yapmış bu şekil oluyor ayrıca ProfiExplorer programıyla isim değiştirmeden direk olarakta yollayabilirsin l:

Gaudi

Üye
    Konu Sahibi
Vakit harçayıp yardımcı olan herkese teşekkürler

sonunu txt yaparsan karşınınkinin düzeltmesine bile gerek olmuyor..

kardeş gönderecegin programın üzerine gel seçeneklerden rename ye gel ve ordaki sis uzantılı yere .txt yaz sorun yaşamazsın (sis.txt).

erdemefe

Üye
serdar06288' Alıntı:

bu sekilde yaparsan karşı taraf dosyayı alıp yüklediğinde yöneticide gözükmez sen bence mobiluck veya profiexplorer kullan onlarda uyarı gelmeden gönderebilirsin
antivirüslede alakası yok sanırım

beyler sitede çok aradım fakat bu profimail yok profi explorer ya da yok yok yok yardımcı olup link neyin verirsenis çok makbul geçer

Exalans

Üye
sonundaki .sis veya .jar dan bir har bile silsen yani .si ve .ja yapsan yeter

rwo

Üye
evet si yaparsan gönderebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...