hikmet366 Üye restmod' Alıntı: Pc de tekrar denedim 20cm kala falan kayboldu Genişletmek için tıkla ... Ben kobpile yakınlaştırdım ama gine kaybolmadı ya D:
restmod' Alıntı: Pc de tekrar denedim 20cm kala falan kayboldu Genişletmek için tıkla ... Ben kobpile yakınlaştırdım ama gine kaybolmadı ya D:
comando_legend Üye Tersine yapınca da oluyor Çünkü gördüğümüz bir anlık görüntü 655 satır ve frame/çerçeve denilen 24 küçücük kareden oluşur. Biz sadece 1 tanesine kendimizi odaklıyoruz. O arada kankilerimiz bize çaktırmadan ne oyunlar yapar
Tersine yapınca da oluyor Çünkü gördüğümüz bir anlık görüntü 655 satır ve frame/çerçeve denilen 24 küçücük kareden oluşur. Biz sadece 1 tanesine kendimizi odaklıyoruz. O arada kankilerimiz bize çaktırmadan ne oyunlar yapar
BYFECI Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: yo pc - - - Eklendi - - - telden bakınca 2si kayboluyor Genişletmek için tıkla ... Peki sen bi daktıra git
hikmet366' Alıntı: yo pc - - - Eklendi - - - telden bakınca 2si kayboluyor Genişletmek için tıkla ... Peki sen bi daktıra git
Akıncı Üye Faciaa01' Alıntı: Peki sen bi daktıra git Genişletmek için tıkla ... gitcez hikmetle beraber
BYFECI Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: gitcez hikmetle beraber Genişletmek için tıkla ... he ya beraber gidin hikmet şimdi daktıra gideceğine izlandaya gider
-Akıncı' Alıntı: gitcez hikmetle beraber Genişletmek için tıkla ... he ya beraber gidin hikmet şimdi daktıra gideceğine izlandaya gider
hikmet366 Üye -Akıncı' Alıntı: gitcez hikmetle beraber Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: he ya beraber gidin hikmet şimdi daktıra gideceğine izlandaya gider Genişletmek için tıkla ... Yo Medicana Hemen Başımın Ucunda
-Akıncı' Alıntı: gitcez hikmetle beraber Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: he ya beraber gidin hikmet şimdi daktıra gideceğine izlandaya gider Genişletmek için tıkla ... Yo Medicana Hemen Başımın Ucunda
BYFECI Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: - - - Eklendi - - - Yo Medicana Hemen Başımın Ucunda Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye fk555897' Alıntı: Ben neredeyse monitörün içine gireceğim. Ama yinede görünüyor. Genişletmek için tıkla ...
fk555897' Alıntı: Ben neredeyse monitörün içine gireceğim. Ama yinede görünüyor. Genişletmek için tıkla ...
BYFECI Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Ben neredeyse monitörün içine gireceğim. Ama yinede görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Neden sizin pc tüplü mü
fk555897' Alıntı: Ben neredeyse monitörün içine gireceğim. Ama yinede görünüyor. Genişletmek için tıkla ... Neden sizin pc tüplü mü
BYFECI Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Onun içine girilir de şimdiki monitörlerin içine girilmez
hikmet366' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Onun içine girilir de şimdiki monitörlerin içine girilmez