pelın_ TheM-CK' Alıntı: olaya bak hacıı Genişletmek için tıkla ... bak ınsanlar neyle ugrasıyo sen derdın ne
TheM-CK' Alıntı: olaya bak hacıı Genişletmek için tıkla ... bak ınsanlar neyle ugrasıyo sen derdın ne
bboyQ7 Üye talip72' Alıntı: jordon diyo.. hillsboro diyo.. teksas diyo.. bence şimdilik dua etmesinler.. kıbleye dönsünler.. ----------Eklendi @ 20:46:27 ---------- Yazıldı @ 20:44:01 ---------- demek şah damarı kopmamış.. çocukların damarları sağlam oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Şah damarı kopan biri direk ölmez. Beyni vücüda bağlayan ilik koparsa direk ölür.
talip72' Alıntı: jordon diyo.. hillsboro diyo.. teksas diyo.. bence şimdilik dua etmesinler.. kıbleye dönsünler.. ----------Eklendi @ 20:46:27 ---------- Yazıldı @ 20:44:01 ---------- demek şah damarı kopmamış.. çocukların damarları sağlam oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Şah damarı kopan biri direk ölmez. Beyni vücüda bağlayan ilik koparsa direk ölür.
pasha14 Üye zaza haklı öldürmeyen ALLAH öldürmüyor. İlginç bir ameliyattan geçmiş hayatta olması büyük mucize...
By_AkA Üye zaza' Alıntı: öldürmeyen ALLAH öldürmüyor Genişletmek için tıkla ... Alınm size canlı bir örnek işte...
zaza' Alıntı: öldürmeyen ALLAH öldürmüyor Genişletmek için tıkla ... Alınm size canlı bir örnek işte...
Fahrettin.Onay Üye Maximy' Alıntı: bunu da yaptılarsa artık yakında beyn nakli de yapılır Genişletmek için tıkla ... kesin
Maximy' Alıntı: bunu da yaptılarsa artık yakında beyn nakli de yapılır Genişletmek için tıkla ... kesin
pelın_ Maximy' Alıntı: bunu da yaptılarsa artık yakında beyn nakli de yapılır Genişletmek için tıkla ... neden olmasın
Maximy' Alıntı: bunu da yaptılarsa artık yakında beyn nakli de yapılır Genişletmek için tıkla ... neden olmasın
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap düşünsenize çocuk ilerde okulda arkadaşlarına hava atıyormuş falan küçükken benim kafam koptu biliyormusunuz diye inanmaz kimse heralde
düşünsenize çocuk ilerde okulda arkadaşlarına hava atıyormuş falan küçükken benim kafam koptu biliyormusunuz diye inanmaz kimse heralde
pelın_ NoRock' Alıntı: düşünsenize çocuk ilerde okulda arkadaşlarına hava atıyormuş falan küçükken benim kafam koptu biliyormusunuz diye inanmaz kimse heralde Genişletmek için tıkla ... bak kopartıyımda gorun dermıs
NoRock' Alıntı: düşünsenize çocuk ilerde okulda arkadaşlarına hava atıyormuş falan küçükken benim kafam koptu biliyormusunuz diye inanmaz kimse heralde Genişletmek için tıkla ... bak kopartıyımda gorun dermıs
-efşan Üye pelın_' Alıntı: bak kopartıyımda gorun dermıs Genişletmek için tıkla ... haha daha dikemezlerse