qabrieL Üye arrkadaşlar bunun parolası ne ya --------------- Ekleme --------------- KenanK' Alıntı: Arkadaşım eğer plus yüklü ise indirdiğin dosya script direk çift tıklayarak yükleyebilirsin... Ama plus yüklü değil ise önce plusı yükle... WLM 9 ile uyumlu Tema şu anlık yok... --------------- Ekleme ---------------Temayı Eski haline döndürmek içinde Plus Tercihlerinden Özelleştir > Arayüzlerden döndürebilirsin... Genişletmek için tıkla ... ya şu wlm temasında çıkan şifre ne --------------- Ekleme --------------- şifre ne ya --------------- Ekleme --------------- şifre ne ya
arrkadaşlar bunun parolası ne ya --------------- Ekleme --------------- KenanK' Alıntı: Arkadaşım eğer plus yüklü ise indirdiğin dosya script direk çift tıklayarak yükleyebilirsin... Ama plus yüklü değil ise önce plusı yükle... WLM 9 ile uyumlu Tema şu anlık yok... --------------- Ekleme ---------------Temayı Eski haline döndürmek içinde Plus Tercihlerinden Özelleştir > Arayüzlerden döndürebilirsin... Genişletmek için tıkla ... ya şu wlm temasında çıkan şifre ne --------------- Ekleme --------------- şifre ne ya --------------- Ekleme --------------- şifre ne ya
gogomongo00 Üye bu ıbnelerın bı sık yaptıgı serefsızler alıntı yapmslar sıfreyı koymamıslar arastırdım buldum sıfreyı paylasım yaparken adam gıbı yapın ! Şifre : By_KenanK
bu ıbnelerın bı sık yaptıgı serefsızler alıntı yapmslar sıfreyı koymamıslar arastırdım buldum sıfreyı paylasım yaparken adam gıbı yapın ! Şifre : By_KenanK