spawn951 Üye erdoganpepe' Alıntı: arkadaşım ben bunu nokia 5300 da denedim program açıldı saati yazdı ama konuşma falan olmadı sonra kendisi kapandı... yani pek işe yaramadı ama yinede saol... Genişletmek için tıkla ... aynen yaaaa
erdoganpepe' Alıntı: arkadaşım ben bunu nokia 5300 da denedim program açıldı saati yazdı ama konuşma falan olmadı sonra kendisi kapandı... yani pek işe yaramadı ama yinede saol... Genişletmek için tıkla ... aynen yaaaa
calibra1971 Üye paylaşım için teşekkür ama pc de virüs taramasında virüs olduğunu gösterdi tlf.yüklemeden kontrol ediniz
paylaşım için teşekkür ama pc de virüs taramasında virüs olduğunu gösterdi tlf.yüklemeden kontrol ediniz
o'azis Üye 6230i de denenmiştir konuşmuyor açılınca program birkaç saniye saati gösteriyot zil sesi ile beraber ondan sonra da kendi kapanıyor
6230i de denenmiştir konuşmuyor açılınca program birkaç saniye saati gösteriyot zil sesi ile beraber ondan sonra da kendi kapanıyor
ela_21 Üye arkadaşlar bu dosyanın yerini bulamadım ama size gta serisi için araba yaması veriyorum.süper1araba.astonmartin.tüm serilere sorunsuz yüklenir.link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu dosyanın yerini bulamadım ama size gta serisi için araba yaması veriyorum.süper1araba.astonmartin.tüm serilere sorunsuz yüklenir.link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonalpacino Üye paylaşım için teşekkür ama pc de virüs taramasında virüs olduğunu gösterdi tlf.yüklemeden kontrol ediniz
paylaşım için teşekkür ama pc de virüs taramasında virüs olduğunu gösterdi tlf.yüklemeden kontrol ediniz
xcarismax Üye yararlanmak için msj yazma olayına tav oluyom zorunlu teşekkürde bana çok saçma geliyo açıkçası